HHX - Køge Handelsgymnasium

Vælg HHX hvis du ønsker et solidt afsæt til en videregående uddannelse som springbræt til en karriere inden for f.eks. økonomi, international handel, jura, start-ups eller politisk beslutningstagen?

Hvad er HHX?

HHX er en 3-årig gymnasial ungdomsuddannelse, med et særligt fokus på profilfagene virksomhedsøkonomi, afsætning, innovation, international økonomi og erhvervsjura.

På HHX kommer du til at beskæftige dig med aktuelle, samfundsrelevante emner. HHX er målrettet den virksomhedsorienterede elev, som har en naturlig interesse for økonomi og markedsføring. Vi arbejder med hele virksomheden; virksomhedsformer, opbygning, virksomhedskultur, virksomhedsøkonomi og hele afsætningsdelen. Derudover bliver du undervist i fremmedsprog og kultur for bedre at forstå de markeder, der handles med.

Vælg mellem 7 studieretninger

Din studieretning danner rammen om mange af de fællesskaber, som du vil indgå i undervejs i din gymnasietid. Derfor er det vigtigt, at du vælger de fag og den studieretning, du synes lyder mest spændende. Trivsel og faglighed går hånd i hånd: Du har det godt, når du lærer – og du lærer, når du har det godt.

Tre uforglemmelige gymnasieår

Vælger du HHX får du en gymnasietid fyldt med viden, venner og nytænkning; vi kalder det en almen dannelse i nutiden.

Se translokationstalen fra to af vores elever.

De fortæller om et stærkt gymnasiefællesskab, der udover at have udfordret med faglighed, nye fag og studierejser, i særdeleshed også har været fællesskab, sammenhold og skoledage med mere at smile af og flere at smile med.

Oplev verden

Du vil i løbet af dine tre gymnasieår også udvikle dine sproglige og interkulturelle kompetencer, så du kan begå dig professionelt på det globale marked. Det sætter dig forrest i køen, hvis du overvejer at læse videre i udlandet eller få en international karriere.

... Undervisningen ud i virkeligheden

”Vi har nogle sindssygt dygtige lærere, der er meget personlige. De ved hvem vi er og går op i, hvordan vi har det i klasserne og om vi kan følge med. De sørger for, at alle er med. Og de har rent faktisk arbejdet med det, de underviser os i. Det gør undervisningen meget mere spændende.” - Sofie Amalie 2.g.

En anderledes dimension til undervisningen

HHX er en gymnasieuddannelse med en klar erhvervsfaglig merkantil profil, og derfor er samtlige af gymnasiets elever systematisk i kontakt med virksomheder. Men fremfor blot at læse om virksomhederne inddrager vi virksomhederne i undervisningen. 

Det betyder, at hver klasse får en partnervirksomhed tilknyttet gennem alle tre gymnasieår, hvor eleverne møder virksomheden gennem både 1.g, 2.g og 3.g.

Alt dét rundt om uddannelsen

Talent og elite

Vi arrangerer ekstra tilbud for særligt engagerede elever, der har brug for flere udfordringer. Se mere >

Udvalg

Få indflydelse. Vær med i en masse udvalg. Læs mere >

Hjælp & Støtte

Vi har et stort netværk rundt om alle vores elever. Læs mere >

Elevhåndbog

Alt det praktiske omkring din uddannelse. Se mere >

Kom tættere på virkeligheden

Vil du gerne forstå mekanismerne, der bevæger vores verden? Vil du lære at anvende et af de stærkeste værktøjer i vores samfund? Har du interesse for nationale og internationale virksomheders økonomiske forhold?

Ønsker du et solidt afsæt til en videregående uddannelse som springbræt til en karriere inden for økonomi, jura, finans, revisor, international handel eller politisk beslutningstagen? - Så er HHX den rigtige gymnasieuddannelse for dig.

Brug for hjælp?

Vidste du, at Køge Handelsgymnasium er blandt de gymnasier i Danmark, der hvert år sender flest studerende videre til CBS?

Historier fra studielivet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.