Elev på Køge Handelskole?

Overvejer du at starte på en af vores uddannelser? Her på siden kan du få et indtryk af, hvordan det er at være elev på vores skole.

Uddannelse på KHS?

Dét, der er fælles for vores Handelsgymnasium HHX, vores erhvervsuddannelse EUD Business og vores erhvervsfaglige studentereksamen EUX Business er, at de har et business-orienteret fokus.

Det kan være svært at vælge uddannelse, og du kan også være i tvivl om, hvilken uddannelse der er mest rigtig for dig. Der er så mange muligheder. Det bedste, du kan gøre, er derfor at besøge os, når vi slår dørene op og holder Besøgsdag eller Åbent hus; så du kan fornemme stemningen, møde både lærere og nuværende elever, få en rundtur, høre mere om uddannelserne og få svar på dine spørgsmål.

På grund af fagene, studiemiljøet, fremtidsmulighederne?

(... Eller den vildt gode salatbar i kantinen?)
Hvorfor har andre elever valgt Køge Handelsskole?
Hvad var deres tanker, hvad er deres drømme - også for fremtiden?

Det fortæller de om her ...

Hvad er forskellen på EUD, EUX og HHX?

Hvilken uddannelse passer bedst til mig?

Jonas Lindelof og Hans Severinsen er hhv. uddannelsesrektor og uddannelseschef på skolen.

De fortæller her om forskellene på uddannelserne EUD Business, EUX Business og Handelsgymnasiet HHX. Og hvad du skal mærke efter hos dig selv - inden du beslutter dig.

Måske ved du endnu ikke, hvad din fremtidsdrøm er?

Det er helt ok at være i tvivl, det er rigtig mange!

Når du vælger en ungdomsuddannelse, behøver du ikke at have en fast karrieredrøm i tankerne. Din uddannelse giver dig mulighed for at udforske forskellige arbejds- og interesseområder og hjælpe dig med at finde ud af, hvor dine passioner og talenter ligger.

Mens du lærer om ting som iværksætteri, sprog, handel, salg - og ikke mindst om dig selv - får du mulighed for at drømme nye store drømme. Så vælg en uddannelse, der interesserer dig - Det bliver helt sikkert starten på en fantastisk udviklingsrejse og karriere.

En god og tryg start på dit studieliv

Studielivet er både det faglige fællesskab og det sociale.
Vi gør meget ud af, at skabe den bedste start på din studietid. Vores elever har selv lavet den her video fra deres introtur.

Du kan vælge mellem 3 ungdomsuddannelser

HHX

Se mere

EUX Business

Se mere

EUD Business

Se mere

Vil du vide mere om optagelse og adgangskrav?

Er du i tvivl?

Vores studievejledere vil rigtig gerne svare på alle dine spørgsmål omkring valg af ungdomsuddannelse.

Vi holder Besøgsdag og Åbent hus hvert år i januar & februar

"Åbent Hus gav mig en god fornemmelse af, hvilke uddannelser jeg kan tage. Jeg fik set skolen, mødte undervisere og snakkede med elever, der allerede går der. Det er rart at høre om alle mulighederne og at blive mere sikker på mit valg." - Jasmin, besøgende til åbent hus, 14 år.