Book en af vores undervisere til undervisningsforløb for jeres elever i 6. - 10. klasse
Book undervisere fra vores tre ungdomsuddannelser, EUX Business, EUD Business og Køge Handelsgymnasium HHX til kortere undervisningsforløb ude hos jer i grundskolerne. Udover at give eleverne i grundskolen kendskab til ungdomsuddannelsernes fagrækker, giver workshops også andre fordelefor jer som grundskole:
Mulighed for at supplere den daglige undervisning med anderledes læringsmetoder, tværfaglig undervisning og teamsamarbejde
Mulighed for at få et endnu bedre kendskab til de kompetencer, der arbejdes med på de merkantile ungdomsuddannelser
Netværksdannelse mellem jeres lærere i grundskolen og vores undervisere på ungdomsuddannelserne giver mulighed for at hjælpe hinanden i andre sammenhænge
Få en anderledes oplevelse - et frisk pust fra en anden verden
Vores workshops tager udgangspunkt i jeres behov og de emner, som I beskæftiger sig med i den daglige undervisning. Dermed adskiller undervisningsforløbene sig fra de traditionelle brobygnings-forløb.
Alle undervisningsforløb planlægges i et tæt samarbejde mellem lærerne fra grundskolen og vores ungdomsuddannelser.
Alle forløb kan tilpasses fra to lektioner til en dags varighed - det aftaler vi, som I ønsker.
Der kommer konstant nye måder at markedsføre og brande sig på. I dette forløb kommer eleverne til at arbejde med et konkret produkt, som de skal markedsføre til den rigtige målgruppe igennem markedsføringskampagner.
Forløbet er udformet som et spil med konkurrenceelementer og opgaver i praksis, der gør forløbet levende og åbner elevernes øjne for de mange mulighed inden for markedsføring og branding.
Vi tilbyder at give dine elever en lærerig og spændende dag, hvor de skal arbejde med matematik og økonomi ved hjælp af programmerne Excel og GeoGebra.
Mere konkret vil eleverne blive præsenteret for enkle økonomiske sammenhænge og blive mere fortrolige med funktionsbegrebet.
Materialet, som eleverne skal arbejde med, er delvist udarbejdet særligt til dette tilbud og delvist baseret på gamle eksamensopgaver fra folkeskolens afgangsprøve i matematik for 9. og 10. klasse.
Seancen er planlagt til cirka to gange to timer (tilpasses naturligvis skolens pauser) og er primært rettet mod elever i 9. klasse eller foråret i 8. klasse.
Dine elever står overfor at skulle præsentere og præstere et utal af gange de kommende år.
Så hvorfor ikke give dem nogle værktøjer som de kan bruge med det samme og fremover. Igennem øvelser og små cases vil eleverne komme igennem begreber som kropssprog, tension, stemmetræning, vindercirklen og ikke mindst forløbet fra de opbygger en præsentation til den leveres hos den ønskede lytter.
Et nærværende forløb hvor fokus er på politik og økonomi. Vi vil dykke ned i emner som vælgersammensætning, uddannelse, løn, ledighed, befolkningssammensætning og pendling - alt sammen med udgangspunkt i, hvordan det ser ud i jeres lokalområde.
Temadagens mål er at give eleverne et større kenskab til deres lokalområde på en anderledes måde. Vi gør dette ved at arbejde med forskellige eksempler, der tager udgang- spunkt i Excel, og hvor eleverne skal arbejde med statistik og fremstilling af diagrammer.
Arbejdsformen har vi tænkt som en veksling mellem tavle- undervisning og opgaveløsning i mindre grupper, hvor vi og elevernes egne lærere går rundt og hjælper.
Vi lever i en verden, hvor der konstant er bud efter os som forbrugere. Vi kan ikke anvende sociale medier eller gå på internettet uden at virksomhederne følger os.
I dette forløb får eleverne en indsigt i, at det ikke er uden risiko at være med på de sociale medier og på internettet eller blot tale sammen med en mobiltelefon i hånden. Elev- erne skal være aktive og tage del i flere forskellige opgaver lige fra digitale vaner til hvordan de i en fiktiv virksomhedhurtigt kan komme frem til de nye forbrugere.
Who are they? How do they live? Do they look like us? Do we share the same culture? Is it really true that they used to have colonies all over the globe? What is Common- wealth? What kind of Great Britain will we see once they have left the EU?
Great Britain is our neighbor, but how well do we actually know them? From Viking enemies to close trading partners in Europe.
Get to know your own culture better by comparing it to another culture: Great Britain.
Due to shared historical memories we eg have the same humour, taste in beer, love for food and much more. But there are also differences: Great Britain used to be an Em- pire, we certainly did’nt. Find out how the history of your country is shaping your culture.
Can be conducted in English, German, French, Spanish or Chinese.
”Vi havde den 10. november besøg af Niels, som var ude og lave en workshop om reklamer og branding for et valghold om medier og kommunikation. Eleverne gav udtryk for, at det havde været en rigtig god oplevelse og de havde fundet Niels både vidende og interessant at lytte til. Og læreren lige så.”
"8. og 9. klasse på Herfølge Friskole har fået et oplæg af Niels Thingvad omkring ”Social - og digital dannelse”. Det var et meget informativt og lærerigt oplæg, der præcist var rettet mod målgruppen. Oplægget var blandet med små workshops for eleverne, så de også var aktive. Foredraget blev holdt med lune, ingen løftede pegefingre omkring de unges brug af sociale medier – men med meget information og problemstillinger, som frem- tidens digitale verden vil byde på. Her blev rejst mange nye og spændende problemstillinger og debatter, som vi kan arbejde videre med i undervisningen."
Cand.mag. - Koordinator i erhvervscases, underviser (virksomhedsøkonomi og historie) og brobygningskoordinator
Tilmeld dig skolens nyhedsbrev for at holde dig opdateret om nyheder der er relevante for nuværende og kommende elever, samt forældre til nuværende og kommende elever.
Weeeeee! Vi er beæret over at netop du er kommet med ombord! Tak.