Dit privatliv bliver respekteret ūüć™

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Når du trykker accepter cookies accepterer du dermed vores cookiepolitikker.

Når du accepterer på knappen, accepterer du samtidig, at vi deler oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er sm√• tekstfiler som er med til at √łge brugeroplevelsen p√• hjemmeside. Loven siger at vi kan s√¶tte cookies p√• din enhed hvis det er n√łdvendigt for at f√•¬† siden til at virke korrekt. For alle andre typer af cookies skal vi sp√łrge om din tilladelse.¬†Denne side bruger forskellige typer cookies og nogen vil blive benyttet af tredje parter.

Vi fors√łger altid at kategorisere de forskellige cookies korrekt, men tager forbehold for at der kan ske fejl.¬†Hvis en cookie st√•r som uklassificeret, betyder det at vi stadig arbejder p√• at f√• den kategoriseret korrekt.

Cookie- og privatlivspolitik

Vi tager vores ansvar som dataansvarlig alvorligt. Her kan du læse om hvordan vi opbevarer dine persondata, om dine rettigheder samt vores cookiepolitik.

Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til f√łlgende form√•l:

  • Teknisk funktionalitet, s√• vi kan huske dine pr√¶ferencer.

  • Trafikm√•ling, s√• vi ved hvor mange, der bes√łger vores site og hvilket indhold, du bedst synes om

Oversigt:

Cookie
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Hvad cookies bruges til 
2.5 Google Analytics (trafikmåling) og Facebook Pixel

Privatliv
3. Persondata
3.1 Brug af persondata

3.2 Kontakt vedr. personoplysninger
3.3 Formål 

3.4 typer af data

3.5 Beskyttelse og opbevaring

3.6 Behandlingssikkerhed

3.7 Dine datarettigheder

3.8 Klageadgang og indsigelser

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

K√łge Handelsskole, Uddannelsesvej 20 4600 K√łge, tlf. nr.: 56 67 04 00, mail:¬†khs@khs.dk

CVR.: 17257234

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenst√•ende form√•l.¬†En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende bes√łg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Vi fors√łger altid at kategorisere de forskellige cookies korrekt, men tager forbehold for at der kan ske fejl.¬†Hvis en cookie st√•r som uklassificeret, betyder det at vi stadig arbejder p√• at f√• den kategoriseret korrekt.¬†

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal m√•neder (kan variere), men de fornyes efter hvert bes√łg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: /cookiehandtering 

2.3 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke √łnsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:¬†/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på KHS.DK
Cookies anvendes til at f√łre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om k√łn, alder, geografi for at tilpasse indhold og annoncering herefter.¬†

Sitet anvender cookies fra f√łlgende tredjeparter, der har adgang til de p√•g√¶ldende cookies:


2.5 Google Analytics (trafikmåling) og Facebook Pixel
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: /dlpage/gaoptout
Websitet bruger Facebook Pixel til at måle trafik til og fra Facebook samt annoncering.

Websitet bruger LinkedIn Insights til annoncering. 


Privatliv
3. Persondata

Hos os er det vigtigt, at du er tryg ved, hvordan vi behandler dine persondata. Derfor har vi en persondatapolitik, der forklarer dig, hvordan vi behandler dine oplysninger på en ansvarsfuld måde og med respekt for dit privatliv.

Det g√¶lder b√•de, n√•r vi behandler dine persondata som led i din uddannelse, din ans√¶ttelse, som leverand√łr eller som samarbejdspartner. Fra tid til anden vil det v√¶re n√łdvendigt for os at opdatere denne persondatapolitik. Vi gennemg√•r regelm√¶ssigt persondatapolitikken for at sikre, at den er opdateret, retvisende og i overensstemmelse med g√¶ldende lovgivning og principper for behandling af personoplysninger.

3.1 Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, k√łb eller deltagelse i en unders√łgelse m.v.¬†Personoplysninger bruges til at gennemf√łre det k√łb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at f√• st√łrre kendskab til dig og √łvrige brugere af websitet.

3.2 Kontakt vedr. personoplysninger
KHS er dataansvarlig for behandlingen af dine persondata, og vi sikrer, at databehandlingen foreg√•r i overensstemmelse med lovgivningen. Hvis du √łnsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse til:

K√łge Handelsskole, Uddannelsesvej 20 4600 K√łge, tlf. nr.: 56 67 04 00, mail:¬†khs@khs.dk

CVR.: 17257234

Databeskyttelsesrådgiver (DPO)

For henvendelser om dine persondata p√• K√łge Handelskole skal du sende en mail til¬†dpo@khs.dk.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at f√• indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan g√łre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.3 Formål

Form√•let med at indsamle og behandle dine personoplysninger er at vurdere og besvare din henvendelse, planl√¶gge dit studieforl√łb og i √łvrigt drive KHS som uddannelsesinstitution. P√• den m√•de kan vi:

  • yde dig den bedste studieservice

  • administrere, planl√¶gge og udvikle vores uddannelsestilbud og studieaktiviteter

  • drive vores uddannelsessteder effektivt og med h√łj kvalitet

  • administrere og udvikle vores hjemmesider og digitale platforme

Hvis du har valgt at modtage nyhedsbreve, anden information fra os eller at deltage i konkurrencer, anvender vi dine persondata i overensstemmelse med det samtykke, vi har indhentet fra dig.¬†Oplysningerne, der lagres om din brug af vores hjemmeside og IT-platforme, bruges til at f√• st√łrre kendskab til dig og √łvrige brugere af websitet.

3.4 Typer af data

Vi anvender data om dig for at g√łre vores uddannelsessted bedre og sikre kvalitet i vores uddannelses- og studieaktiviteter samt i vores service til dig som studerende, underviser, leverand√łr eller samarbejdspartner.

De data, vi anvender, omfatter almindelige personoplysninger:

  • kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer, mailadresse

  • personlige oplysninger som k√łn, alder, f√łdselsdato, nationalitet, familierelationer, civilstand, interesser og foto

  • CV-oplysninger om uddannelse og besk√¶ftigelse, job- og sprogreferencer

  • ans√¶ttelsesrelaterede oplysninger, herunder l√łn, frav√¶r, orlov

  • studierelaterede oplysninger som fx studienummer, uddannelsesretning, frav√¶r og eksamensresultater

  • √łkonomiske oplysninger, herunder Nem konto og kreditkortnummer

  • IP og MAC adresser

  • lokationsdata, der viser, hvor p√• KHS du opholder dig

  • k√łret√łjers registreringsnumre, hvis der parkeres p√• vores omr√•de

  • overv√•gningsbilleder fra skolens omr√•de inkl. parkeringspladsen

Vi anvender ogs√• dit CPR-nummer, n√•r det er n√łdvendigt til entydigt at identificere dig. I nogle tilf√¶lde har vi ogs√• brug for at registrere dit pasnummer.¬†Derudover behandler vi i s√¶rlige tilf√¶lde f√łlsomme personoplysninger. Det sker is√¶r, hvis du som studerende har mulighed for at opn√• l√¶ngere eksamenstid eller du som medarbejder har s√¶rlige sk√•nebehov. I sj√¶ldne tilf√¶lde kan vi have behov for at kende til strafbare forhold. Disse f√łlsomme oplysninger omfatter:

  • helbredsoplysninger, herunder oplysning om sygdom og handicap

  • straffe-/b√łrneattester og oplysninger om strafbare forhold

Vi kan have behov for at sammenstille dine data med data, vi modtager fra andre akt√łrer.

Hvis sammenstillingen kan afsl√łre din identitet og oplysninger af privat eller f√łlsom karakter, indhenter vi dit samtykke til behandlingen.

Inden vi eventuelt sammenstiller data, vurderer vi, om der er risiko for, at behandlingen har negativ effekt på din privatlivsbeskyttelse. Hvis det er tilfældet, oplyser vi dig om behandlingen og dens formål og beder om dit samtykke til fortsat behandling.

3.5 Beskyttelse og opbevaring
Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstr√¶kkelige i forhold til de form√•l, der er defineret ovenfor. Alle data er ogs√• n√łdvendige for at opfylde disse form√•l. I nogle tilf√¶lde er det bestemt ved lovgivning, hvilken type persondata, der er n√łdvendig at indsamle og opbevare. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan ogs√• v√¶re n√łdvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

I andre tilfælde indhenter vi dit samtykke, inden vi behandler dine persondata. Det gælder fx når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller når vi har behov for at videregive dine oplysninger til vores samarbejdspartnere, fx uddannelsesinstitutioner i udlandet, samt i forbindelse med studieture.

Vi opbevarer kun dine persondata, s√• l√¶nge de er n√łdvendige i forhold til det form√•l, som var grunden til, at vi indsamlede dem. Opbevaringsperioden er i nogle tilf√¶lde begr√¶nset som f√łlge af lovkrav, i andre tilf√¶lde vurderer vi konkret, hvor lang tid, vi har brug for at opbevare dine data.

3.6 Behandlingssikkerhed

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, g√• tabt eller blive √¶ndret, mod uautoriseret offentligg√łrelse, og mod at uvedkommende f√•r adgang eller kendskab til dem.

Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler persondata og personf√łlsomme data. Vi kontrollerer deres faktiske adgang gennem logning og tilsyn. For at undg√• datatab tager vi l√łbende backup af vores datas√¶t. Vi beskytter ogs√• fortroligheden og autenticitet af dine data ved hj√¶lp af kryptering, hvor dette er p√•kr√¶vet.

I tilf√¶lde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en h√łj risiko for dig, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet s√• hurtigt som muligt.

3.7 Dine datarettigheder

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og få adgang til dem.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I helt særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilf√¶lde ret til at f√• behandlingen af dine personoplysninger begr√¶nset. Hvis du har ret til at f√• begr√¶nset behandlingen, m√• vi fremover kun behandle oplysningerne ‚Äď bortset fra opbevaring ‚Äď med dit samtykke, eller med henblik p√•, at retskrav kan fastl√¶gges, g√łres g√¶ldende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. Det bem√¶rkes i den sammenh√¶ng, at arkivform√•l er at betragte som vigtige samfundsinteresser.

3.8 Klageadgang og indsigelse

Du kan l√¶se mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder p√•¬†www.datatilsynet.dk. Hvis du √łnsker at benytte dine datarettigheder, skal du rette henvendelse her:¬†dpo@khs.dk.

Du har mulighed for at klage over KHS’s behandling af oplysninger om dig. Klagen skal sendes til dpo@khs.dk, hvorefter vi vil behandle og besvare din klage hurtigst muligt.

Du har endvidere ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Ret brugen af cookies ūüć™