Introduktion & Brobygning - Oplev din kommende uddannelse

Hvilken uddannelse passer til dig? Hvilke fag, interesserer dig mest? Hvordan lærer du bedst? Har du lyst til at prøve nogle helt andre fag, end du er vant til?

Brobygning & Introduktion

Uddannelsesvalget er ikke nemt. Men det bliver nemmere, når du besøger vores skole, får snakket med de elever, der går her, og mærker stemningen og undervisningen. Brobygning og intro klær’ dig på til at træffe det uddannelsesvalg, der er rigtigste for netop dig.

Når du besøger os mens du går i 8. kommer du på intro. Går du i 9. eller 10. klasse kommer du på brobygning.  For begge dele gælder, at du kommer til at opleve en masse og møde vores nuværende elever.

Brobygning & Intro på EUX, HHX eller EUD?

Det skal du huske, før du kommer på Brobygning og Intro

3 uddannelseretninger

I videoen kan du høre vores studievejledere fortælle om uddannelserne, du kan opleve til Brobygning & Intro. Du kan også læse mere om uddannelserne inden du vælger hvilken uddannelse, du vil besøge:

Hvordan er det at være på brobygning?

”Jeg var meget i tvivl, før jeg kom på brobygning. Nu er jeg mere sikker. Det var især vildt rart at møde de andre elever, der går her nu, og høre dem fortælle. Og også at opleve fagene og se skolen. Jeg har fundet ud af, at der er flere muligheder, der fører i den uddannelsesretning, jeg gerne vil.” - Laura, tidligere brobygningselev.

Ansvarlig for Brobygning & Intro

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.