Hjælp til at finde læreplads

Vi hjælper elever med at finde den rigtige læreplads - og virksomheder med at finde den rigtige elev

Lærepladskontoret er bindeled mellem elever og virksomheder

Når du tager en uddannelse på EUX Business eller EUD Business skal du finde en læreplads, hvor du kan tage den praktiske del af din uddannelse.

Vi har kontakt til en masse virksomheder, og vores lærepladskonsulent Helle Berntsen hjælper dig med at søge læreplads i de virksomheder, du synes kunne være spændende. Hun hjælper også med CV og ansøgning, spørgsmål om skoleperioder, elevløn mv..

Når du har fundet en læreplads, hjælper vi også med at registrere din uddannelsesaftale og sørger for, at du får den rette skoleoplæring i løbet af din elevtid.

Du er altid velkommen til at komme ind på lærepladskontoret eller lave en aftale:

Vi matcher virksomheder og elever

Vi laver matchmaking mellem elever og virksomheder. F.eks.:

Vi inviterer virksomheder på speed-dating, hvor vi sætter elever og virksomheder sammen til en 15 minutters samtale, så de kan finde ud af om de er et match inden 2. samtale.

Vi holder karrieredage, hvor en masse virksomheder kommer ud og fortæller om, hvordan det er at være elev hos dem med efterfølgende messe.

Ønsker du at ansætte en elev?

Vi har mange dygtige elever inden for områderne kontor, detail, handel og event, som brænder for at gøre en forskel i en virksomhed. Vi kan hjælpe med at matche jer med den rigtige elev, indgå uddannelsesaftale, med at få styr på lovgivningen mv..

Oplæring i Udlandet?

Du har måske en drøm om at prøve at stå på egne ben og få det kick at bevise overfor dig selv, at du kan klare dig under helt andre forhold end i den hjemlige andedam? Oplæring i Udlandet (OPU) er en oplevelse for livet – både på det personlige og det faglige plan.

Her hænger vi et foto op, hver gang en elev og virksomhed finder hinanden

Én af dem, der pryder væggen er Camilla, der har fået læreplads hos Rølund A/S som kontorelev.

“Jeg vil gerne gøre min EUX-uddannelse færdig, men samtidig se verden og opleve, hvordan det er at arbejde i andre lande. Den mulighed har jeg fået hos Rølund A/S, hvor jeg har fået et tilbud om at arbejde i Australien eller USA i min tid som kontorelev.” - Camilla Enøe Bøttern.