Ferieplan for KHS

På alle uddannelser rejser vi ud i verden

Internationalisering en stor del af vores DNA. Vi engagerer os i internationale udviklingsprojekter på alle niveauer inden for undervisning, læring og innovation. Vores ungdomsuddannelser har derfor et tydeligt globalt udsyn. 


Internationalisering en stor del af vores DNA

På Køge Handelskole er en vigtig værdi, at vores elever rejser ud og oplever verden. Vi sender elever ud på flere måder. På studieture, på Erasmus+ ophold, på Oplæring i Udlandet (OPU) og på projektrejser.

Erasmus+ rejser

Køge Handelsskole sender hvert år elever ud i sprog- og praktikophold med Erasmus+. Er du elev på EUX Business, EUD Business eller HHX, så kan vi tilbyde dig 2 til 3-ugers sprog- og praktikophold med EU-programmet Erasmus+ til Irland, Tyskland, Østrig, Frankrig eller Spanien. 

EU projektrejser

KHS deltager i forskellige udviklingsprojekter på tværs af EU. I disse projekter videndeles og udvikles inden for læring, undervisning, innovation og bæredygtighed. Eleverne deltager aktivt sammen med elever fra andre EU-lande i at opnå ny viden, udvikle og erfaringsdele. 

Disse projektophold varer typisk 4-6 dage og foregår i forskellige europæiske lande, og opholdet og alle udgifter betales af EU midler igennem Erasmus+ programmet. Udgifter til lommepenge og mad må påberegnes.

Oplæring i Praktik (OPU)

OPU er en del af en erhvervsuddannelse. Du har mulighed for at tage hele eller en del af din uddannelsen i udlandet. Hvis du synes, det kunne være interessant, så kan OPU-programmet være en mulighed for dig efter dit grundforløb eller studentereksamen.

Studierejser

Som elev på EUX Business og HHX får du tilbudt at deltage i mindst en studietur som en del af din uddannelse. Dette hører du meget mere om fra dine lærere.

Den internationale afdeling

Vores internationale koordinatorer kan hjælpe dig med at rejse ud i verden. Aflæg dem gerne et besøg os i lokale 221 - døren med alle flagene.

  • Gitte Dyrløv

    Underviser og International koordinator

  • Inge Jakobsen

    Cand.mag. - International koordinator og underviser (engelsk og spansk)

  • Tina Biil Eriksen

    E.D. - International koordinator, læsevejleder og underviser (engelsk og tysk)