Kontoruddannelsens hovedforløb: Speciale i Administration

Specialet dækker over en bred vifte af arbejdsopgaver, som spænder fra kommunikation og kundeservice til datahåndtering og kvalitetssikring af arbejdsopgaver

Hovedforløb på kontoruddannelsen

På kontoruddannelsens hovedforløb udbyder vi specialet Administration, som er rettet mod store som små private virksomheder og fremtidens digitale arbejdspladser. Specialet dækker over en bred vifte af arbejdsopgaver, som spænder fra kommunikation og kundeservice til datahåndtering og kvalitetssikring af arbejdsprocesser.

Som kontorelev med Administration som speciale bliver du klædt godt på til en karriere i f.eks. organisationer og foreninger, engroshandel og skoler.

Uddannelsens opbygning

Hovedforløbet tager to år og veksler imellem skoleophold og oplæring i den virksomhed, hvor du er kontorelev. I løbet af uddannelsen vil du primært være i din virksomhed og på skolen vil du have imellem 7-11 skoleophold. Du afslutter din uddannelse med en fagprøve.

På specialet Administration har de enkelte specialefag varighed af fem dage. Der er fem bundne specialefag: Virksomhedskommunikation, Optimering af arbejdsprocesser, Projektadministration, Datahåndtering og Skriveugen. De valgfrie specialefag giver dig mulighed for at blive klogere på et specifikt område og klæder dig på til at kunne varetage flere typer arbejdsopgaver.

Sådan underviser vi

Vi har mange års erfaring fra erhvervslivet og matcher kompetencemæssigt det arbejdsmarked, som du skal ud på. Vi bestræber os på at skabe læring, som du kan bruge til at skabe værdi i din virksomhed, og vi giver dig derfor mulighed for at løse opgaver, der tager afsæt i din arbejdsdag.

Vi har skabt et undervisningsmiljø hvor du både får viden og arbejder med konkrete værktøjer. Vi har en tro på, at man lærer bedst ved selv at arbejde med tingene og vi arbejder problembaseret.

Kontakt

Har du spørgsmål til opstart, tilmelding, skoleperioder mv. så er vi klar til at hjælpe dig.

Læreplads i Oplæringscentret

Færdiggør din kontoruddannelse med speciale i Administration og Økonomi i vores oplæringscenter. Et rigtig godt alternativ til en ordinær læreplads.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.