EUD Business

Kan du lide at betjene kunder? Går du op i trends og tendenser? Er du god til at gennemskue, hvad der sælger i morgen? EUD Business er den hurtige vej til en karriere i erhvervslivet


Hurtigt ud i erhvervslivet?

EUD Business er for dig, der gerne vil hurtigt ud i erhvervslivet. På EUD Business går du kun ét år i skole. Derefter er du i lære i 2 år – det kalder vi hovedforløb. Din læretid veksler mellem arbejde i virksomheden samt korte skoleophold. I læretiden får du elevløn.

Herefter er du klar til en karriere i erhvervslivet, men du kan også læse videre på en kort videregående uddannelse som f.eks. serviceøkonom eller markedsføringsøkonom.

Vælg mellem 3 uddannelsesretninger

Kan du lide at betjene kunder eller være den koordinerende blæksprutte. Går du op i trends og tendenser? Er du god til at gennemskue, hvad der sælger i morgen?

Handel

Læs om uddannelsen >

Detail

Læs om uddannelsen >

Event

Læs om uddannelsen >

Sådan er uddannelsen bygget op

Start
Grundforløb 1
GF1 tager 20 uger og er for dig, der kommer direkte fra 9. klasse. Hvis du har afsluttet 9. eller 10. klasse for max 2 år siden, kan du også starte. På GF1 vælger du en fagretning, der toner dit grundforløb.
Grundforløb 2
GF2 tager 20 uger. Her starter du, hvis du har afsluttet 9. eller 10. klasse for mere end 2 år siden. GF2 er målrettet hovedforløbet, og du får både grund- og uddannelsesspecifikke fag; afhængig af dit valg af uddannelsesretning.
Læreplads
Du starter i lære efter GF2. Din læretid er 2 år og veksler mellem skoleophold og læreplads. Lærepladsen skal du selv finde, men vi hjælper dig, mens du går på GF2.
slut
*Skoleforløb og læreplads varierer alt efter uddannelse

Bliv undervist i fag, du kan bruge til noget

Aktuelle fag - som virksomhedsøkonomi, afsætning og USF, hvor du dykker dybere ned i den uddannelsesretning, du har valgt.

I fagene prøver vi teorierne af på virkeligheden, så din uddannelse bliver så relevant og tæt på den virkelighed, der møder dig efter skolen.

Hvorfor EUD Business?

En erhvervsuddannelse som EUD Business har fokus på praktisk læring.  Dét, du lærer, kan du bruge direkte, når du skal videre i lære og senere i dit arbejdsliv. Med en EUD Business kommer du hurtigt ud i det virkelig liv - og du får elevløn mens du uddanner dig.

En af vores tidligere elever, Isabella, valgte at tage hendes EUD Business i retningen Handel hos virksomheden GH Form. Hun er særligt glad for, at hun kan gå så mange forskellige karriereveje efter EUD Business. Og for uddannelsens mix af det bolig og praktiske. Det fortæller hun om i videoen her.

Alt dét rundt om uddannelsen

Hjælp og støtte

Vi har et stort netværk rundt om vores elever >

Elevhåndbog

Alt det praktiske >

Rejs med EUD

Rejs mens ud tager din uddannelse >

Hjælp til læreplads

Du skal selv finde en læreplads, men vi gør, hvad vi kan for at hjælpe dig >

Lærere der ser dig - og udfordrer dig fagligt

Vi underviser i et mix af klasseundervisning, gruppearbejde og projektarbejde. Du arbejder med virkelige virksomheder og løser opgaver, der ligner dem, du vil møde i erhvervslivet.

Hvem er du?

Vil du hurtigt ud på arbejdsmarkedet og skabte din egen karriere? Har du interesse for handel, service, events eller butiksarbejde?

Med en EUD Business får du gode kort på hånden til at skabe den karriere, du drømmer om. Du kan f.eks. gå fra salgsassistent til afdelingsleder til butikschef ret hurtigt.

Optagelse og adgangskrav?

Historier fra skolen