Bliv eventkoordinator

Har du et veludviklet planlægnings-gen, og vil du gerne stå i spidsen for at arrangerer events som f.eks. koncerter, fester og bryllupper?

Eventuddannelsen

Det lærer du
På EUD Business event lærer du om hvordan du idéudvikler, markedsfører events, projektplanlægger og driver events og arrangementer fra start til slut.

Er det dig?
Uddannelsen er for dig, der gerne vil have daglig kundekontakt, som elsker at have styr på alle detaljer og vil arbejde med at koordinere events og arrangementer. Du kan sigte efter at starte din egen forretning eller f.eks. arbejde på museer, kommuner eller eventbureauer.

Praktisk info
Opstartsdatoer
12/08 - 2024
Varighed 3 år
I skole 1 år
I lære 2 år

Hvorfor vælge EUD Business Event?

  • Du kommer hurtigt i gang med din karriere - du er kun 1 år i skole

  • Du lære at styre og lede store projekter og events

  • Du udvikler dig personligt og fagligt, samtidig med at du lærer om et spændende erhverv

  • Du kan tage en del af din uddannelse i udlandet

Praksisorienteret undervisning

Du bliver undevist i fag som afsætning og virksomhedsøkonomi og fag der gør dig stærk i at koordinere events. Du lærer f.eks. både om idéudvikling og projektledelse.

Vi får besøg - og besøger - flere forskellige virksomheder, så undervisningen tager udgangspunkt i de udfordringer, du kommer til at møde, når du kommer i lære. Så din uddannelse bliver så relevant og tæt på den virkelige verden som muligt.

Laura har fået læreplads i Imerco.

Laura valgte EUD Business

“Jeg ville gerne hurtigt ud på arbejdsmarkedet og have mere praktisk undervisning, mens jeg er på uddannelsen. Jeg er kreativ og god til at tale med mennesker - og de evner, vil jeg gerne bruge i mit arbejdsliv. EUD Business tager kun 1 år, så jeg kommer hurtigt i gang med det, jeg vil. Og det er at komme ud i det virkelige liv og lære, mens jeg arbejder. ” - Laura