Fag & Opbygning

Sådan er EUD Business bygget op

Sådan er uddannelsen bygget op

EUD Business består af et grundforløb og et hovedforløb. Grundforløbet er delt op i grundforløb 1 og grundforløb 2. Hvert grundforløb varer 20 uger.

Grundforløb 1 (GF1)

GF1 tager 20 uger og er for dig, der kommer direkte fra grundskolen eller har afsluttet 9. eller 10. klasse inden for de sidste 2 år. Her får du grundfagene dansk og engelsk samt erhvervsfag. Når du er færdig med GF1, skal du vælge dit uddannelsesspecifikke fag (USF) inden for enten detail, event eller handel.

Grundforløb 2 (GF2)

GF2 tager 20 uger og er for dig, der enten har afsluttet 9. klasse for mere end et halvt år siden, eller dig, der er over 25 år. GF2 er målrettet din uddannelsesretning, og gør dig klar til hovedforløbet. USF på Grundforløb 2. USF toner din uddannelse i retning af detail, event eller handel.

Hovedforløb

Hovedforløbet varer cirka 2 år. Det veksler mellem skoleophold og læreplads og afsluttes med en fagprøve.

Fag, du kan bruge til noget

På EUD Business vil du både få almene fag som dansk og engelsk, men også erhvervsrettede fag som erhvervsfag, afsætning, informatik, virksomhedsøkonomi og uddannelsespecifikke fag (USF) inden for handel, event eller detail, alt efter din uddannelsesretning.

Optagelse på EUD Business

Mød Katrine

Katrine er glad for studielivet de fag, hun har på EUD Business:

”Fagene er spændende, f.eks. har vi nye fag som afsætning og virksomhedsøkonomi. Lærerne er søde og gode til at hjælpe os, og de går meget op i, hvordan vi har det. Skolen føles ikke så stor, når man går her. Det gør det ret hyggeligt og trykt, og alle hjælper alle. ”Jeg valgte EUD Business, fordi uddannelsen ikke tager så lang tid, så jeg hurtigt kan komme ud og starte min egen butik. Noget jeg har drømt om i mange år.” - Katrine, EUD Business

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.