Bliv en del af et stærkt fællesskab

Studielivet på EUD Business

Der sker en masse socialt udenfor klasselokalet – og da vi er en lille afdeling har vi også et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi kender og hjælper hinanden. Selvom uddannelsen kun tager et år, så arrangerer vi hyggelige aktiviteter som translokation, galla, sportsdag, foredrag, fredagscaféer mv.

Multibane

Translokation

Taler, live-band, rød løber, klapsalver og overrækkelse af eksamensbeviser og legater, stolte forældre og kranskage og champagne i gårdhaven. En festlig og højtidelig (og en smule vemodig) dag.

Vil du rejse, mens du uddanner dig?

Du har mulighed for at komme til udlandet med Erasmus+ i løbet af din uddannelse. Det er også muligt, at rejse på projektrejser.

Efter endt uddannelse kan du vælge at tage hele eller dele af din læretid i udlandet med Oplæring i Udlandet (OPU).

Galla

Årets fest på EUD Business, der markere afslutningen på din erhvervsuddannelse.

Gallakjoler og jakkesæt, lanciers, rød løber, velkomst af festklædte lærere, højtidelighed, pynt, tre-retters, lanciers ...

Vi går al in, når vi holder gallafest!

Introdage

Vi gør rigtig meget ud af, at du får den bedste skolestart.

Den første uge på EUDBusiness er fyldt med sociale aktiviteter, hvor vores tutorer sørger for, at I lærer hinanden og skolen godt at kende. Vi tror nemlig på, at et stærkt fællesskab er et godt fundamentet for, at du kommer godt i gang med din erhvervsuddannelse, både fagligt som socialt.

= Vi giver dig den bedste start på dit nye studieliv.

Sportsdag

Alle går op i det med liv og sjæl, når vi holder den traditionsrige sportsdag på banerne ved Køge Hallen, hvor nogle klasser gør meget ud af klæde sig ens ud.

Sportskonkurrencerne er en blanding af traditionelle sportsgrene som høvdingebold og fodbold og nogle - og de mere utraditionelle sportskonkurrencer, der først afsløres på dagen.

Legatuddeling

Til translokationen uddeler vi traditionen tro legater til elever, der på forskellig vis har udmærket sig. Det kan være både fagligt og socialt eller hvis man har gjort en særlig indsats i fx et af udvalgene, har laveste fravær eller har været en særlig god ven.

Vi uddeler hvert år omkring 3 legater.

Optagelse på EUX Business

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.