Hvert år sender vi en masse elever på Erasmus+ ophold

Vi tror på, at det giver indsigt og åbnet nye perspektiver, når vi rejser ud i verden.

Erasmus+

Som elev har du derfor mulighed for at opleve verden på et kombineret sprog- og praktikophold. Vi sender over 100 elever på Erasmus+ rejser hvert år.

Elever på HHX har mulighed for 3 ugers studieophold i Spanien, Irland, Frankrig eller Østrig. Elever på EUD Business og EUX Business har mulighed for et 2 ugers studieophold i Tyskland, Spanien eller Irland.

Opholdet er en del af din uddannelse på Køge Handelsskole – du vil selv skulle læse de timer, du misser op. Der vil også være opgaver, du skal løse under dit ophold i udlandet. 

Hilsen fra Malaga

Hvor Kristian og Natasja sammen med 9 andre elever fra EUD Business var 3 uger i Malaga på et kombineret sprog- og praktikophold. Her fik de - foruden at være på spansk sprogskole - sammen med unge fra 3 andre lande, brugt deres færdigheder og hjulpet lokale virksomheder med deres markedsføring.

Hvordan er det at rejse med Erasmus+?

“Vi bliver udfordret på alle parametre, både fagligt og personligt, og er i den grad ude af vores komfortzone, da vi står på egne ben i et fremmed land, og det er i sig selv både spændende og udviklende. Vi startede med en uge i sprogskole og nu er vi alle ude i praktik forskellige steder, og vi får øvet vores spanske, da de fleste kun taler en smule engelsk. Det er en sindssyg god oplevelse.” - Patrick Bransholm Schou

Vi er Erasmus+ akkrediteret skole

Uddannelses- og Forskningsministeriet har siden 2015 tildelt Køge Handelsskole VET Mobility Charter, som betyder en fast 5-årig aftale frem til 2027 om udlandsophold med Erasmus+ for elever og ansatte på Køge Handelsskole.

Vores internationale koordinatorer

 • Gitte Dyrløv

  Underviser og International koordinator

  22300343

  gd@khs.dk

 • Tina Biil Eriksen

  E.D. - International koordinator, læsevejleder og underviser (engelsk og tysk)

  te@khs.dk

 • Inge Jakobsen

  Cand.mag. - International koordinator og underviser (engelsk og spansk)

  91346639

  ij@khs.dk