Kontakt os

Ring på 5667 0400 eller skriv til os på khs@khs.dk - Vi er klar til at hjælpe dig

Kontaktoplysninger

Hovedadresse:

Uddannelsesvej 20
Tlf: +45 5667 0400
E-mail: khs@khs.dk

Åbningstider

Mandag til fredag - 7:45 til 13:30

I ferieperioder er vores åbningstider anderledes:

  • Vinterferie (uge 8): 8:00 til 13:30

  • Efterårsferie (uge 42): 8:00 til 13:30

  • Julelukket mellem jul og nytår

  • Påskeferie: I uge 13 er skolen kun åben for telefonisk kontakt.

  • Sommerferie i juli: Personlig og telefonisk kontakt mellem 8:00 og 12:00. I uge 29 og 30 er skolen kun åben for telefonisk kontakt.

Skriv til os

Find vej

Der er mange måder at komme til KHS på – uanset om du er på cykel, i bus, går eller er i bil … 

Tre busser kører direkte til Køge Handelsskole:

  • 101A fra Ølby Station, Køge Station og Køge Nord Station

  • 246 fra Solrød Strand Station og Borup Station

  • 242 fra Lille Skensved Station

Der kører ekstrabusser til og fra Køge Handelsskole i myldretiden.

rejseplanen.dk kan du se alle dine transportmuligheder.

pendlertjek.dk kan du se hvilke ruter, der er nemmest for dig.

Oversigt over skolen

Parkering

Hele Campus Køge - herunder Køge Handelsskole - har indgået aftalte med Park Zone omkring at håndhæve parkeringsreglerne. For elever og besøgende med ærinde på Køge Handelsskole er det gratis at parkere, men det er nødvendigt for alle at have en parkeringstilladelse. Ellers  risikerer du at få en afgift.

Pressekontakt

Pressen er altid velkommen til at dække Køge Handelsskoles arrangementer. Skolen sender løbende pressemeddelelser og -invitationer ud om de forskellige aktiviteter, som i årets løb har ekstra interesse for vores omverden.

Pressehenvendelser til skolens kommunikationschef Karina Anée Købke:

Besøg på skolen

Presse
Alle henvendelser fra pressen, journalister og kommunikationsfolk henvises til skolens direktør og kommunikationschef. Det gælder også aktiviteter, som naturligt medfører skrivende presse, f.eks. besøg af politikere eller andre indflydelsesrige personer.

Politiske debatter
Elever og studerende har mulighed for at bruge undervisningstiden til politiske debatter og lignende aktiviteter, forudsat at disse er indlejret i en faglig ramme, som for eksempel temadage, erhvervsdage eller lærerledede politiske debatter. Politikere må ikke føre valgkamp eller agitere under undervisningstiden som enkeltpersoner. I valgperioder er brugen af undervisningstid til politiske formål begrænset til planlagte arrangementer, hvor kandidater fra flere eller alle partier deltager i en paneldebat sammen. Lovlige aktiviteter henvises normalt til området uden for hovedindgangen efter indhentet tilladelse, da dette er privat grund. Kontakt kaak@khs.dk ved spørgsmål.

Boder & uddelinger
For forespørgsler om opstilling af boder og uddeling af materialer som flyers, kontakt venligst vores studiecenter. Organisationer og virksomheder med kommercielle interesser, såsom salg eller medlemskabskampagner, der ønsker at besøge Køge Handelsskole, skal betale et gebyr på 1.000 kr. for brug af plads i KHS Caféen. Dette beløb doneres direkte til Elevfonden.

Organisationer og virksomheder med kommercielt formål
Spørgsmål ift. kommercielle henvendelser til vores elever eller ansatte kan stilles til skolens kommunikationschef på kaak@khs.dk.

Elevfond
Vi har en elevfond. Hvis jeres virksomhed vil støtte op om vores elever og studerende, skal I være velkomne til at kontakte os på khs@khs.dk og skriv 'Elevfond-sponsor' i emnefeltet. Det koster 1.000 kr. Pengene går ubeskåret til skolens Elevfond, som har til formål at støtte elever, som har brug for en økonomisk håndsrækning.

Lokaleudlejning til eksterne arrangementer:
Leje: Skriv til os på khs@khs.dk.

Vi forbeholder os ret til at takke nej til besøg.