Pressekontakt

Her finder du kontaktpersoner, pressefotos og logo

Pressekontakt

Vores kommunikationsafdeling formidler løbende historier, interviews, baggrundsoplysninger og aktuel information om vores uddannelser til pressen. 

Alle henvendelser fra pressen er velkomne. Al pressekontakt skal ske til skolens kommunikationschef Karina Anée Købke eller skolens direktør Stig Johansen;

Pressefotos og logo

Logo

Vores logo kan downloades i forskellige formater til eksternt brug her.

Hvis logoet skal bruges til trykte publikationer, skal du anvende logoet i eps-format. Hvis du ønsker at bruge logoet i et Worddokument eller i en Powerpoint, skal du anvende logoet i jpg-format. Ønsker du at gøre logoet større eller mindre? Du beholder proportionerne ved at trække i hjørnet.

Foto af direktør

Fotos af direktør Stig Johansen kan hentes her.

Foto af skolen

Hent foto af skolen her.

Besøg på skolen?

Presse
Alle henvendelser fra pressen, journalister og kommunikationsfolk henvises til skolens direktør og kommunikationschef. Det gælder også aktiviteter, som naturligt medfører skrivende presse, f.eks. besøg af politikere eller andre indflydelsesrige personer.

Boder, uddeling og politiske debatter?

Kontakt vores studiecenter.

Organisationer og virksomheder med kommercielt formål
Spørgsmål ift. kommercielle henvendelser til vores elever eller ansatte kan stilles til skolens kommunikationschef på kaak@khs.dk.

Elevfond
Vi har en elevfond. Hvis jeres virksomhed vil støtte op om vores elever og studerende, skal I være velkomne til at kontakte os på khs@khs.dk og skriv 'Elevfond-sponsor' i emnefeltet. Det koster 1.000 kr. Pengene går ubeskåret til skolens Elevfond, som har til formål at støtte elever, som har brug for en økonomisk håndsrækning.

Lokaleudlejning til eksterne arrangementer:
Leje: Skriv til os på khs@khs.dk.

Vi forbeholder os ret til at takke nej.

Nyheder fra skolen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.