Rejs med EUD

Få et internationalt perspektiv på din udddannelse. Tag et praktiksophold i udlandet mens du læser, eller en del af din læretid i udlandet efterfølgendeRejs ud mens du tager din uddannelse

Der er tre forskellige måder at komme til udlandet på. Du kan enten komme til udlandet i løbet af din EUD-uddannelse med ERASMUS+, eller efter endt uddannelse med Oplæring i Udlandet (OPU), eller du kan komme med på en uges rejse i forbindelse med projekter. 

Om Erasmus+ og Oplæring i udlandet

Du kan enten komme til udlandet med ERASMUS+, på projektrejser, eller efter endt uddannelse med Oplæring i Udlandet (OPU). Her kan du læse, hvordan du gør, hvis du er interesseret i at rejse, mens du tager din uddannelse:

Når du rejser ud i verden skaber det indsigt

Vi sender en masse elever på lærerige projektrejser.

“Det har uden tvivl været 14 helt anderledes, vildt spændende dage - og en stor oplevelse på både det personlige og faglige plan. Der blev et kæmpe sammenhold mellem eleverne på tværs af landene. Noget af det fedeste var dét, at få viden om hvordan man arbejder internationalt og se, hvad de andre lærer på deres skoler rundt om i Europa.” - Emilio Kruuse (der hopper på billedet)

Har du spørgsmål til rejser?

Du er altid velkommen til at komme forbi det internationale kontor i lokale 221 i rød bygning, hvor vores internationale koordinatorer sidder. Deres kontortider står på døren eller du kan se dem i Lectio.

  • Gitte Dyrløv

    Underviser og International koordinator

  • Inge Jakobsen

    Cand.mag. - International koordinator og underviser (engelsk og spansk)

  • Tina Biil Eriksen

    E.D. - International koordinator, læsevejleder og underviser (engelsk og tysk)