Bliv handelsuddannet

Få en indgående forståelse for hele salgsprocessen.

Handel

Det lærer du
På handelsuddannelsen lærer du at sælge og opnår indgående forståelse for hele salgsprocessen. Særligt er handel mellem virksomheder (b2b) i fokus. Du lærer også om alt det rundt om dét, at drive forretning. Du lærer at forhandle, indhente tilbud, købe og sælge varer til priser, som sikrer virksomheden indtjening og overskud.

Er det dig?
Uddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde med salg og indkøb. Jobretning og brancher spænder vidt, men du kan b.la. arbejde for virksomheder, der handler med andre virksomheder, blive sælger, salgsleder eller starte din egen virksomhed. Der er mange muligheder, også for videreuddannelse. Du kan f.eks. videreuddanne dig til handelsøkonom eller serviceøkonom.

Praktisk info
Opstartsdatoer
18/01 - 2024
Varighed 3 år
I skole 1 år
I lære 2 år
Søg optagelse Link

Hvorfor vælge EUD Business Handel?

  • Du kommer hurtigt i gang med din karriere - du er kun 1 år i skole

  • Uddannelsen åbner op for et hav af muligheder for brancher og jobretninger, og du kan ret hurtigt stige i graderne

  • Uddannelsen fokuserer på praktisk læring; og du vil få hands-on erfaring 

  • Du bliver eftertragtet - virksomhederne har brug for handelsuddannede

  • og uddannelsen åbner op for et hav af muligheder for brancher og jobretninger

Praksisorienteret undervisning

Fagene er rettet mod handelsbranchen. Du bliver undevist i nye fag som afsætning og virksomhedsøkonomi og lærer fx. også fagområder som salgsteknik, økonomi og markedsføring,

Vi får besøg - og besøger - flere forskellige virksomheder, så undervisningen tager udgangspunkt i de udfordringer, du kommer til at møde, når du kommer i lære. Så din uddannelse bliver så relevant og tæt på den virkelige verden som muligt.

Katrine valgte EUD Business

”Jeg valgte EUD Business, da uddannelsen kun tager 1 år, så jeg hurtigt kan komme ud og starte min egen butik. Noget jeg har drømt om i mange år. Når jeg skal vælge læreplads, håber jeg, at komme i en tøjbutik. Så får jeg afprøvet butikslivet, og finder ud af om det virkelig er den vej, jeg skal gå. Jeg er nemlig også blevet ret interesseret i virksomhedsøkonomi, efter jeg er startet på EUD." - Katrine Bille.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.