EUD Business handel

Bliv handelsuddannet - og få en indgående forståelse for hele salgsprocessen.

Handel

Det lærer du
På handelsuddannelsen lærer du at sælge og opnår indgående forståelse for hele salgsprocessen. Særligt er handel mellem virksomheder (b2b) i fokus. Du lærer også om alt det rundt om dét, at drive forretning. Du lærer at forhandle, indhente tilbud, købe og sælge varer til priser, som sikrer virksomheden indtjening og overskud.

Er det dig?
Uddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde med salg og indkøb. Jobretning og brancher spænder vidt, men du kan b.la. arbejde for virksomheder, der handler med andre virksomheder, blive sælger, salgsleder eller starte din egen virksomhed. Der er mange muligheder, også for videreuddannelse. Du kan f.eks. videreuddanne dig til handelsøkonom eller serviceøkonom.

Praktisk info
Opstartsdatoer
12/08 - 2024
Varighed 3 år
I skole 1 år
I lære 2 år

Hvorfor vælge EUD Business Handel?

  • Du kommer hurtigt i gang med din karriere - du er kun 1 år i skole

  • Uddannelsen åbner op for et hav af muligheder for brancher og jobretninger, og du kan ret hurtigt stige i graderne

  • Uddannelsen fokuserer på praktisk læring; og du vil få hands-on erfaring 

  • Du bliver eftertragtet - virksomhederne har brug for handelsuddannede

  • og uddannelsen åbner op for et hav af muligheder for brancher og jobretninger

Praksisorienteret undervisning

Fagene er rettet mod handelsbranchen. Du bliver undevist i nye fag som afsætning og virksomhedsøkonomi og lærer fx. også fagområder som salgsteknik, økonomi og markedsføring,

Vi får besøg - og besøger - flere forskellige virksomheder, så undervisningen tager udgangspunkt i de udfordringer, du kommer til at møde, når du kommer i lære. Så din uddannelse bliver så relevant og tæt på den virkelige verden som muligt.

Katarina valgte EUD Business

Man bliver aldrig for gammel til at lære nyt eller skifte retning. Det er faktisk et privilegie at tage uddannelse sent i livet. I dag er vi så længe på arbejdsmarkedet, så skift kan være nødvendige.” - Sådan fortæller Katarina Funch Aagaard, handelselev hos P Hatten og en EUD Business i bagagen.