• HHX /
  • Studieliv

Bliv en del af et stærkt fællesskab

På HHX har vi stærke traditioner. Det faglige ef selvfølgelig i fokus men det er alt det sociale, der sker udenfor undervisningen også.

Sammenhold og fællesskab

Studieture, morgensamlinger, fredagscaféer, spilaftner, Super-Quiz, sportsdage, foredrag, temafester, ekskursioner, klasseudflugter, gymnasiefester, virksomhedsbesøg, fællesspisninger, fredagscafeer, juleklip, fastelavn, gallafester, translokation m.m.

- Vi prioriterer det sociale liv udenfor klasselokalet højt. Derfor arrangerer vi en masse hyggelige aktiviteter som ovenstående sammen med vores Eventudvalg og Elevråd.

Sportsdage
Multibane
Morgensamling

Translokation

Kongeblå huer på rad og række, liveband, rød løber, champagne, taler, klapsalver og højtidelig overrækkelse af eksamensbeviser til de glade studenter. Det er er festlig og højtidelig (og en smule vemodig) afslutning på en uforglemmelig gymnasietid.

Introdage

Mission: Skab venskaber for livet!

Vi gør rigtig meget ud af, at du får den bedste skolestart - det starter sådan set allerede før 1. skoledag, hvor vi inviterer alle kommende 1.g’ere (og deres forældre) til informationsmøde, hvor du møder dem, du skal gå i gymnasiet med. Den første uge er fyldt med sociale aktiviteter, hvor vores tutorer sørger for, at I lærer hinanden og skolen godt at kende. Vi tror nemlig på, at et stærkt fællesskab er et godt fundamentet for, at du får en forrygende gymnasietid, både fagligt som socialt.

= Vi giver dig den bedste start på dit gymnasieliv.

Galla

All dressed up!

Ankomster i særlige køretøjer, gallakjoler og jakkesæt, rød løber, velkomst af festklædte lærere, fotografering af årets par, højtidelighed, pynt, tre-retters, lanciers ...

Vi går al in, når vi holder gallafest!

Studierejser

Studieture og Erasmus+-ture!

Der sker noget med én, når den mentale rygsæk bliver proppet med indsigt fra andre steder i verden;  anderledes kulturer, anderledes dage, anderledes måder, at drive virksomheder på og at være menneske på.

Et udvidet view på verden ér og bliver en vigtig del af dét, at gå i gymnasiet hos os – og du har foruden studieture også mulighed for at rejse ud og arbejde i udlandet, mens du studerer.

Legatuddeling

Til translokationen uddeler vi traditionen tro legater til elever, der på forskellig vis har udmærket sig. Det kan være både fagligt og socialt eller hvis man har gjort en særlig indsats i fx et af udvalgene, har laveste fravær eller har været en særlig god kameraet.

Vi uddeler hvert år omkring 10 legater sammen med Sydbanks rejselegat på 10.000 kr. til en elev, der har en særlig rejsedrøm efter HHX.

Sidste skoledag

Traditionen tro spreder 3.g’erne ekstra fest, farver og glæde over skolen, når de holder sidste skoledag med fantastisk show, nomineringer, kåringer og festivitas.

Sportsdage

Der bliver kæmpet om æren og gået op i det med liv og sjæl, når vi holder de traditionsrige sportsdage, hvor der dystes i discipliner som høvdingebold og fodbold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.