Rejs med HHX

Få rygsækken fyldt op med oplevelser, kultur og sprog - og international erfaringIntroture, studierejser, Erasmus+ og Oplæring i udlandet

Du vil i løbet af dine tre gymnasieår også udvikle dine sproglige og interkulturelle kompetencer, så du kan begå dig professionelt på det globale marked. Derfor vil de studierejser, du kommer på, også indeholde besøg på ambassader og internationale virksomheder. Se hvilke studierejser, der er mulighed for under hver studieretning.

Erasmus+ ophold

Udover de studieture, der er en del af din studieretning, er der to forskellige måder at komme til udlandet på. Du kan enten komme til udlandet med ERASMUS+ - eller efter endt uddannelse med Oplæring i Udlandet (OPU).

Her kan du læse, hvordan du gør, hvis du er interesseret i at rejse ekstra meget, mens du tager din gymnasieuddannelse:

Mød Ida

Ida Geertz Christensen blev student i 2017 og har læst Cand.merc.(kom.) på CBS. Hun valgte HHX pga. det internationale view på verden:

"Vi kom tæt på hinanden gennem de forskellige studieture – det gav et helt andet fællesskab end bare at være i klasseværelset. Jeg sad fx i en minivan i fire timer gennem USA, og fik snakket med nogen, som jeg måske ikke havde talt så meget med før".

Ida har også været i praktik i Chicago et halvt år på Det Danske Generalkonsulat.

Nu er verden åben.

Kontakt vores internationale koordinatorer

  • Gitte Dyrløv

    Underviser og International koordinator

  • Inge Jakobsen

    Cand.mag. - International koordinator og underviser (engelsk og spansk)

  • Tina Biil Eriksen

    E.D. - International koordinator, læsevejleder og underviser (engelsk og tysk)