Vinder af Company Program

Talent og elite på HHX

Har du et særligt talent? Vi støtter dig

Søger du ekstra udfordringer?

Vi støtter dit talent på flere måde.

Lærerne udpeger et talenthold blandt eleverne i 1.g. Du kan blive valgt, hvis du udmærker dig særligt på forskellige fagområder, og du er motiveret, engageret og aktiv - både i skolelivet og i fritiden. Formålet er at give ekstra udfordringer og viden til de elever, der har mange talenter. Nogle af talentholdets elever bliver optaget på Akademiet for Talentfulde Unge, hvor de følger et særligt talentprogram. Andre deltager i Handelsgymnasiets interne talentprogram; f.eks et masterclass forløb i revision for interesserede med Virksomhedsøkonomi A. Du kan også blive en del af programmet Forskerspire.

Deltager du i de individuelle aktiviteter, vil du modtage et diplom fra skolen, som du senere kan bruge som dokumentation for, at du har gjort noget særligt for at dyrke dit talent.

Du kan bl.a. deltage i:

Vær opmærksom på, at talentaktiviteterne varierer fra år til år.

Hvordan er det, at være med i Forskerspire?

"Projekt Forskerspirer har været en af højdepunkterne i min tid på Køge Handelsskole. Jeg satte mig for i 2.g at tilmelde mig til Forskerspirer, på trods af at vi ikke var så mange. Jeg skulle hen på KU til intro-møde med mange andre gymnasier i Danmark. Det var skræmmende, men der har jeg fundet to af mine gode veninder i dag. Selvom det lyder kedeligt at skrive en frivillig opgave, så gav det dig meget med i forhold til SOP i 3.g, og det var samtidig sjovt at prøve kræfter med at arbejde med forskning, og det var spændende  at besøge både Aarhus Universitet og Københavns Universitet."

- Dicte, deltager i Projekt Forskerspirer 2022

Kontakt

Vil du vide mere om vores talentprogrammer?

Er du blevet nysgerrig på HHX?