Frivillige studieture i 3.g

USA, Taiwan, Wien, Edinburgh, Lyon, Barcelona?

Frivillige studieture

I 3.g har du mulighed for at komme på en frivillig studietur

I den periode, hvor de frivillige studieture ligger, skal alle i 3.g arbejde med et forløb om virksomheder og organisationer, der har fokus på FNs verdensmål (SO5). Forløbet træner dig i det, du får brug for at kunne, når du senere skal skrive dit StudieOmrådeProjekt (SOP). Det betyder, at ligegyldigt om du vælger at tage på en lang studietur, en kort studietur eller ingen studietur, vil du blive undervist i, hvordan du laver en tværfaglig problemformulering med engelsk og et af dine studieretningsfag, og du vil også lære om rapportens forskellige delelementer og om generelle og fagspecifikke metoder. Forløbets produkt er en mini-SOP (halv længde), som skal fremlægges mundtligt. 

Hjemme i stedet for studietur
Hvis du bliver hjemme, vil du arbejde med en case og deltage i en række workshops, der klæder dig ekstra godt på til SOP. Desuden vil du komme på besøg i en dansk virksomhed, der arbejder med verdensmålene, og i FN-byen i København. Samtidig vil du også skulle foretage forskellig research, så du er klar til at skrive din mini-SOP, når alle er hjemme igen. 

Kort studietur
Hvis du vælger at tage på en kort studietur, når du at få casearbejde og workshops med, inden du tager afsted. Selve turen indeholder besøg hos virksomheder og organisationer, der arbejder med eller promoverer sig på FNs verdensmål, og du vil også skulle researche undervejs, så du er klar til at skrive opgaven, når du er tilbage fra turen. 

Lang studietur
Hvis du vælger at tage på lang studietur, vil turen indeholde flere besøg hos virksomheder og organisationer, der arbejder med eller promoverer sig på FNs verdensmål. Der vil desuden være sat mere tid af i programmet til research og andet arbejde med SO5-forløbet, så du er klar til at skrive opgaven, når du er tilbage fra turen. 

Destinationer

De frivillige studeture kan gå til USA, Edinburgh, Wien, Lyon, Barcelona eller Taiwan:

Studietur til USA

Studietur til Taiwan

Studietur til Østrig

Studietur til Frankrig

Studietur til Spanien

Studietur til Skotland

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.