Partnervirksomheder

Virkeligheden ind i undervisningen, undervisningen ud i virkeligheden.

En anderledes dimension til undervisningen

Partnerskaber med lokale virksomheder giver en anderledes dimension til undervisningen på HHX. Hver klasse får i 1.g tilknyttet en partnervirksomhed, så virkeligheden kommer ind i undervisningen - og undervisningen ud i virkeligheden.

HHX er en gymnasieuddannelse med en klar erhvervsfaglig merkantil profil, og derfor er samtlige af gymnasiets elever systematisk i kontakt med virksomheder. Men fremfor blot at læse om virksomhederne inddrager vi virksomhederne i undervisningen. 

Det betyder, at hver klasse får en partnervirksomhed tilknyttet gennem alle tre gymnasieår, hvor eleverne møder virksomheden gennem både 1.g, 2.g og 3.g.

Elevernes tanker om partnerskaber?

Eleverne møder partnervirksomhederne på skolen, ligesom de besøger virksomhederne. Og det virkelighedsnære gør virkelig en forskel:

”I alle fag arbejde vi med virksomheder på den ene eller anden måde, og det er selvfølgelig sjovere at arbejde med rigtige virksomhedscases. Og det tilføjer også en ekstra dimission til de fag, vi har. Det giver os klart et forspring, når vi skal læse videre.”

- Valdemar og Niklas fra 3.f.

Hvorfor partnerskabsvirksomheder?

Hver klasse har samarbejdsmøder med virksomhederne om forskellige fokuspunkter flere gange om året.

”For os er det vigtigt at sikre en systematisk, fast og løbende kontakt mellem vores elever og virksomheder, for det er bare en helt særlig måde at lære på, som også giver vores elever dyb indsigt i forskellige områder af virksomheders arbejdsopgaver.”

- Uddannelsesrektor, Jonas Lindelof.

Vores partnervirksomheder: Finn L & Davidsen VVS, CP Kelco, Zleep Hotels, Spar Nord Bank, Innoliving, CADO, Bistro 17 og COOP

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.