Klar til studium og job på engelsk?

Fremtiden er global – Vil du gerne udfordre dig selv på en linje, hvor næsten alt er på engelsk?

International Business Studies in English

På IBS English har vi fokus rettet mod den engelsktalende verden, økonomi og markedsforhold. Fremtiden er global, og vi brænder for at udvide din verden og give dig et forspring i forhold til studier og jobs i et internationalt miljø. Derfor arbejder vi med̊ internationale forhold og internationale virksomheder, og du bliver samtidig toptunet til at formidle og formulere dig mundtligt og skriftligt på engelsk, da al undervisning - med undtagelse af faget dansk, erhvervsjura og 2. fremmedsprog - foregår på engelsk. Forståelse for sprog, markeder og kulturer går nemlig hånd i hånd, hvis du drømmer om et job i en international virksomhed eller organisation.

Praktisk info
Opstartsdato
07/08 - 2024
Profilfag Afsætning & International Økonomi

Hvad lærer du på studieretningen?

Studieretningen vil øge din forståelse for den engelsksprogede verdens kultur og du vil lære, hvordan du kan anvende den forståelse, når du skal arbejde med økonomi i et internationalt miljø. F.eks. har vi ud- viklet et forløb om Brand Activism, hvor Engelsk og Afsætning sammen afdækker, hvordan amerikanske virksomheder udnytter deres viden om politiske tendenser i den amerikanske samfundsdebat til at brande sig på de sociale medier. Vi holder også fælles Election Night med overnatning på skolen, og på Martin Luther King Day vil fagene byde ind med forskellige perspektiver på sortes vilkår i USA, og bagefter er der fællesarrangement for alle tre klasser.

Studieture

Vores studieture er tonet til studieretningen. Vi rejser til et fagligt relevant sted, hvor vi har fokus på økonomiske, kulturelle og samfundsmæssige forhold, så dine studieretningsfag kommer til at være omdrejningspunktet. I 1.g tager vi på 3 dages introtur. I 2.g rejser vi i efteråret 5 dage til en europæisk destination med bus eller tog. I 3.g rejser vi på studietur til USA - det faglige omdrejningspunkt vil her være det tværfaglige SO5-forløb.

Pris 24.000 kr. Mere om ratebetaling. Det er også muligt at rejse til udlandet med Erasmus+ og på projektrejser.

Om studieretningsfagene

I Afsætning A fokuser vi på danske, engelske og amerikanske virksomheders udvikling på de nationale og globale markeder. Du lærer at vurdere virksomhedernes muligheder for at trænge ind på nye markeder: Hvilke konkurrenter er der? Hvordan er forbrugeradfærden på f.eks. det amerikanske marked, og hvordan bør en virksomhed reagere på de nye forhold, så de kan optimere deres marketing? 

I International Økonomi A arbejder vi med emner som internationale finanskriser, danske virksomheder på internationale markeder og udlandets betydning for både danske virksomheder, kultur og verdensøkonomien. Du lærer f.eks. at analysere årsagerne til social ulighed i USA, Kinas økonomiske position på det internationale marked eller et lands makroøkonomi. 

Sådan bliver du optaget

Efter HHX?

Studieretningen er for dig, der drømmer om en international karriere, med mulighed for at rejse ud i verden. Se alle dine muligheder med denne studieretning på Adgangskortet:

- Husk selv at indtaste dine valgfag

Spørgsmål til dit uddannelsesvalg?

Vores team af studievejledere er klar til at hjælpe dig med dit uddannelsesvalg. Ring på +45 56670400 eller skriv dit spørgsmål til studie@khs.dk.

Vi er klar til at hjælpe dig med alt det, du har brug for at vide om adgangskrav, optagelse.dk og meget mere! Vores åbningstider på telefonen er mandag til fredag kl. 7:45 til 13.30. Ring og aftal tid for et besøg eller en snak om dit uddannelsesvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.