EUX Business Finans

Bliv uddannet til en fremtid i finansbranchen - og hold muligheden for at læse videre åben.

EUX Business Finans

Vil du være fremtidens finansielle ekspert?

Bliv fremtidens finansielle ekspert med en Finansuddannelse, der integrerer erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen. Lær alt om økonomi, lån, opsparing, og forsikringer, og bliv dygtig til at rådgive om kundernes behov for økonomiske løsninger.

Få en dyb forståelse af økonomi, lån, opsparing og forsikring. Specialisér dig i bank og realkredit, liv og pension, eller skadesforsikring. Uddannelsen klæder dig på til arbejde i den finansielle sektor eller videregående studier - og den gør dig dygtig til at rådgive ud fra kundernes behov om om diverse økonomiske løsninger.

Med stærke kommunikationsevner og en solid talforståelse bliver du ekspert i at vejlede kunder om økonomiske løsninger. Start din karriere i en verden af finansielle muligheder.

Praktisk info
Opstartsdatoer
12/08 - 2024
Varighed i alt 2-4 år
I skole 2 år
I lære 2 år

Hvorfor EUX Business Finans?

  • Kom hurtigt i mål med både erhvervserfaring og studenterhue - Spring direkte ind i finanssektoren med nøglekompetencer

  • Hold alle fremtidsmuligheder åbne med adgang til mange videregående uddannelser. Se hvilke

  • Rejs ud i verden mens du studerer - eller tag en del af uddannelsen som Oplæring i Udlandet

  • Vælg mellem forskellige retninger som bank, realkredit, liv og pension, eller skadesforsikring.

  • Uddann dig til en bred vifte af roller inden for banker, realkreditinstitutter, ejendomsmæglere eller forsikringsvirksomheder med kompetencer i rådgivning, budgettering, kundeservice og investeringer

Undervisning med udgangspunkt i erhvervslivet

Underviserene har erfaring fra erhvervslivet og med et stort fokus på, hvordan den viden, du får, kan bruges i den virkelige verden. Vi underviser i et mix af klasseundervisning, gruppearbejde og projektarbejde. Vi arbejder med virkelige virksomheder. Undervisningen gør vi så konkret og virkelighedsnær som muligt - og relaterer det du lærer til detailbranchen.

Vi besøger - og får besøg - af forskellige virksomheder. Så du skal tænke innovativt, når du bliver udfordret med reelle problemstillinger og cases fra butiksverden.

To uddannelser i én

EUX Business kombinerer en erhvervsuddannelse med gymnasiefag, så du ender med både at blive faglært og stå med en erhvervsfaglig studentereksamen. Du kan søge et væld af jobs inden for finansbranchen eller søge ind på en kort-, mellem- eller videregående uddannelse. Verden venter.

Fag, du kan bruge til noget

Du har en række almene fag som dansk og engelsk, og nye fag som eksempelvis afsætning, virksomhedsøkonomi og USF, der er dit specialiserings-fag, hvor du særligt dyrker detailbranchen.

Vi arbejder projektorienteret og inddrager virkelige eksempler fra virksomheder som cases.

Karriereveje

EUX Business-elever er eftertragtede på arbejdsmarkedet.

Du kan vælge at komme hurtigt ud i erhvervslivet i jobs som f.eks. salgsassistent eller sælger og gøre karriere dér. Du kan også vælge at læse videre på korte, mellemlange eller videregående uddannelser - eller starte dit eget iværsættereventyr.

Alt dét udenom din uddannelse

Læreplads i udlandet?

Har du lyst til at tone din uddannelse i en international retning? Så kan du tage Oplæring i Udlandet - både for en kortere og længere periode.

Elevhåndbog

Alt det praktiske omkring din uddannelse

Studielivet?

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Studievejledning?

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål omkring uddanelse

Sådan er dit uddannelsesforløb

Vores studievejleder forklarer, hvordan en EUX Business uddannelse er bygget op.