Elevhåndbog EUX Business

Hvordan med parkering? Hvad gør jeg med Ungdomskort? Hvornår er der ferie? I Elevhåndbogen finder du alt det praktiske omkring din uddannelse.

Studiecentret

Her kan du få hjælp til alt det praktiske omkring dit studie, f.eks. hvis du har spørgsmål til skema, optagelse, SU, fag eller eksamener. Det er også her alle karakterer, eksamensplaner m.v. bliver opbevaret og behandlet. 

Husk: Hvis du skifter adresse, e-mail eller tlf.nr i løbet af skoleåret, skal du hurtigst muligt informere studiecentret.

Studiecentret har åbent for telefonisk kontakt alle dage på tlf. 5667 0450 fra 7.45 - 15.00, samt åbent dagligt for personlig henvendelse mellem:

  • 7.45 - 8.45

  • 9.45 - 10.15

  • 10.45 - 12.15

Du finder studiecentret i rød bygning til højre for hovedindgangen.

Studielivet på EUX Business

På EUX Business har vi et studiemiljø, hvor der er plads til alle, og hvor vi hjælper hinanden. Det faglige er selvfølgelig i fokus, men det er alt det sociale, der sker udenfor undervisningen også. Vi har en lang række tilbagevendende traditioner og events.

Vi holder i løbet af året forskellige sociale arrangementer, som sportsdag, studietur, fredagscaféer, galla, translokation, introfest, foredrag, events efter årstiden m.m.