Stærke traditioner, stærkt sammenhold

Det faglige ef selvfølgelig i fokus. Men det er alt det sociale, der sker udenfor undervisningen også

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Studietur, Rejs med Erasmus+, fredagscaféer, sportsdage, foredrag, ekskursioner, fester, virksomhedsbesøg, galla, translokation med mere. Bliv en del af et godt studiemiljø, hvor vi prioriterer sociale aktiviteter og sammenhold højt.

Translokation

Mørkegrå huer på rad og række, flotte taler fra uddannelseschef og direktør, live-band, rød løber, klapsalver og højtidelig overrækkelse af eksamensbeviser og legater til glade studenter, stolte forældre og kranskage og champagne i gårdhaven.

Det er er festlig og højtidelig (og en smule vemodig) afslutning på en uforglemmelig gymnasietid.

Introdage

Vi gør rigtig meget ud af, at du får den bedste skolestart.

Den første uge på EUX Business er fyldt med sociale aktiviteter, hvor vores tutorer sørger for, at I lærer hinanden og skolen godt at kende. Vi tror nemlig på, at et stærkt fællesskab er et godt fundamentet for, at du får en forrygende gymnasietid, både fagligt som socialt.

= Vi giver dig den bedste start på dit nye studieliv.

Studietur, Erasmus+ rejser, projektrejser og Oplæring i udlandet

Der er mange måder, du kan komme til udlandet på mens du tager din uddannelse. Vi tror på, det giver særlig indsigt, at rejse ud. Se alle de måder, du kan komme ud at rejse på:

“Det har uden tvivl været en stor oplevelse - på både det personlige og faglige plan. Noget af det fedeste var, at få viden om hvordan man arbejder internationalt og se, hvad de andre lærer på andre Europæiske skoler.” - Emilio Kruuse, EUX-elev

Galla

Årets fest på EUX Business.

Gallakjoler og jakkesæt, lanciers, rød løber, velkomst af festklædte lærere, højtidelighed, pynt, tre-retters, lanciers ...

Vi går al in, når vi holder gallafest!

Sportsdag

Alle går op i det med liv og sjæl, når vi holder den traditionsrige sportsdag på banerne ved Køge Hallen, hvor nogle klasser gør meget ud af klæde sig ens ud.

Sportskonkurrencerne er en blanding af traditionelle sportsgrene som høvdingebold og fodbold og nogle - og de mere utraditionelle sportskonkurrencer, der først afsløres på dagen.

Legatuddeling

Til translokationen uddeler vi traditionen tro legater til elever, der på forskellig vis har udmærket sig. Det kan være både fagligt og socialt eller hvis man har gjort en særlig indsats i fx et af udvalgene, har laveste fravær eller har været en særlig god ven.

Vi uddeler hvert år omkring 5 legater.

Bliv en del af livet på KHS