Kontor, Detail, Handel, Event og Finans

På EUX Business former du din fremtid ved at vælge den uddannelsesretning, der matcher dine fremtidsdrømme

Uddannelsesretningerne på EUX Business

Med en EUX Business får du både en erhvervsuddannelse indenfor Kontor, Detail, Handel, Event eller Finans - og en erhvervsfaglig studentereksamen, som giver adgang til en lang række videregående uddannelser. Uanset hvilken business uddannelse, du vælger, så tager du den direkte (og hurtige) vej til både erhvervsliv og videreuddannelse.

Kontor: Styrk dine administrative evner og organisatoriske færdigheder
Detailhandel: Bliv ekspert i kundeservice og salg
Handel: Forstå markeder og international handel
Event: Skab uforglemmelige oplevelser og arrangementer
Finans: Dyk ned i tal og økonomiske strategier

De første to år giver dig et solidt teoretisk fundament i et godt studiemiljø. Herefter får du muligheden for at omsætte teori til praksis på en læreplads inden for dit valgte område, hvad end det er Kontor, Detail, Handel, Event eller Finans.

Skiftekompetence

Når du har afsluttet og bestået det studiekompetencegivende år, vil du have skiftekompetence mellem alle fem uddannelsesretninger. Det betyder, at du kan søge læreplads inden for alle fem uddannelser. Hvis du afbryder din uddannelse inden der er gået to år, så kan du bruge din beståede eksamen i det uddannelsesspecifikke fag, USF. Det giver dig skiftekompetence mellem uddannelsesretningerne detail og handel hvilket betyder, at du kan søge læreplads inden for begge uddannelser.

Hvorfor EUX Business?

EUX Business er for dig, der er vild med at planlægge events. Eller som elsker at sælge. Dig der er kreativ, og går op i god kundeservice. Eller dig, der har et stærkt planlægnings-gen og sans for forretning. Dig, der gerne vil hjælpe andre med deres økonomi. Dig, der overvejer at blive iværksætter. Dig, der gerne vil holde alle fremtidsmuligheder åbne.