#HHX

Velkomstmøde for kommende elever på HHX

Af: Karina Anée Købke

Solen skinnede i Studentergården, da 424 kommende elever og deres forældre var samlet til velkomstmøde på Køge Handelsgymnasium. Hele 14 klasser starter på HHX den 12. august.

Søde tutorer havde planlagt aktiviteterne

Masser af nye elever og deres forældre i Studentergården blev hilst varmt velkommen af uddannelsesrektor Jonas Lindelof, som fortalte om livet på et handelsgymnasium - et merkantilt, erhvervsfagligt og almendannende gymnasium:

"Vores fremmeste mål er at gøre jer klar til den store dag, hvor I bliver studenter. I kan godt glæde jer, for jeres tre år her bliver både hyggelige, hårde, udviklende og sjove.”

Uddannelsesrektor Jonas Lindelof

Efter rektors tale blev de kommende elever og deres forældre introduceret til grundforløbets faglige og sociale del.

Samlet i de nye klasser

Herefter blev de nye klasser samlet af vores tutorer, som selv havde planlagt en række sjove aktiviteter, så de nye elever kunne lære deres kommende klassekammerater lidt at kende inden skolestart. Samtidig fik forældrene en ’forældreguide’ til gymnasielivet; om dagligdagen på handelsgymnasiet og om, hvordan man bedst bakker de unge mennesker op undervejs, samt om muligheder og udfordringer undervejs.

Teambuilding

Lærere og studievejledere fortalte også om skolens talenttilbud, internationale muligheder og partnervirksomhedsprojekter, ligesom elevrepræsentanter fra skolens elevråd fortalte om elevdemokratiet på skolen og de mange sjove udvalg, man kan være med i.

Tak fordi I kom

Til jer, der ikke kunne være der på dagen, kan I downloade slides fra intromødet.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til skolestart den 12. august 2024. Alle nye elever kan glæde sig til en første tid fyldt med en masse samlende aktiviteter, hvor alle lærer hinanden rigtig godt at kende. For på KHS tror vi på, at et godt socialt miljø er grobund for læring og udvikling.

Mere 'ryste-sammen'

Læs også...