#HHX

Velkomstmøde for kommende elever

Af: Karina Anée Købke

Solen skinnede i Studentergården, da kommende elever og deres forældre var til velkomstmøde på Handelsgymnasiet HHX. Hele 13 klasser starter op 8. august. 

Masser af nye elever og deres forældre i Studentergården

De kommende elever og deres forældre blev budt varmt velkommen af uddannelsesrektor Jonas Lindelof, der fortalte om dét, at gå på et Handelsgymnasium - et merkantilt, erhvervsfagligt og almendannende gymnasium:

"Vores fremmeste mål er, at gøre jer klar til den store dag, hvor I bliver studenter. I kan godt glæde jer, for jeres 3 år her bliver både hyggelige, hårde, festlige og spændende".

De kommende elever og deres forældre blev herefter introduceret til grundforløbets faglige og sociale del, hørte de forskellige udvalg på skolen, som elevrådet og skolebladet Merkurs.

Derefter mødtes eleverne med deres nye klassekammerater under festligt vejledning af tutorerne på HHX. Imens fik forældrene en hurtig forældre-guide til gymnasiet; om formålet og muligheder og udfordringer undervejs. Om vores støtteforanstaltning i studievejledningen, læse- & matematikvejledningen. Samt om vores talenttilbud, internationale muligheder og partnervirksomhedsprojekter.

Tutorerne sørgede for, at de nye elever lærte hinanden at kende inden skolestart.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.