#HHX

Jonas blev årets første student fra Køge Handelsgymnasium

Af: Karina Anée Købke

Jonas Brandt sprang ud som årets første student årgang ’23 fra linjen Business economics. Det blev behørigt fejret i Køge Handelsskoles gårdhave, hvor direktør Stig Johansen og uddannelsesrektor Jonas Lindelof ønskede tillykke med blomster, bobler og kransekage.

En glad student

”Jeg har nydt det. Det har været tre vildt fede år, hvor jeg har opbygget nogle stærke relationer.” – Ordene falder prompte fra den glade student efter at den kongeblå hue endelig kunne sættes på af storebror. En tydeligt stolt familie og en masse venner ønsker tillykke, og skriver i huen, som det hedder og bør sig.

Fra venstre: Uddannelsesrektor Jonas Lindelof, Jonas brandt, direktør Stig Johansen

Forude venter en sabbatår, hvor Jonas skal arbejde hos ’Levis' i Ringsted. Herefter er mulighederne åbne:

”Jeg ved, jeg gerne vil arbejde med markedsføring og handel, men jeg har endnu ikke besluttet mig for hvad eller hvor jeg skal læse videre,” siger Jonas.

En stolt familie

Jonas startede på HHX direkte efter 9. klasse. Han valgte HHX på grund af de anderledes fag, hvor virksomhedsøkonomi og afsætning er yndlingsfagene.

”Jeg blev tiltrukket af den merkantile tilgang og de mere virkelighedsnære fag, der er på handelsgymnasiet. Og det viste sig at være det rigtige for mig,” slutter Jonas, inden han igen vender retur til den særlige og festglade stemning, der hersker i studentergården på Køge Handelsskole i disse dage.

Hueskrivning

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.