#EUX Business

Festlig translokation for studenter fra EUX

Af: Karina Anée Købke

Der var en fantastisk stemning og højtidelige taler, overrækkelse af eksamensbeviser, sang og smil over hele linjen til translokationerne for de smukke unge mennesker, der dimitterede fra EUX Business den 22. juni 2023.

Glade erhvervsfaglige studenter

Skolens direktør Stig Johansen gav de nybagte handelselever et par ord med på deres vej videre:

"I er – VI ER – alle en del af noget større, og den måde vi er mennesker på i verden, betyder noget. I er gode mennesker på grund af jeres karakter, ikke på grund af jeres karakterer."

Hans Severinsen på talerstolen

Uddannelseschef Hans Severinsen, talte også til eleverne:

” Et lille godt råd fra mig, som I kan tage med jer er, at I skal turde gøre ting, I ikke plejer at gøre. Kast jer gerne ud på det dybe vand og kom ud af jeres comfort zone. Vær ikke bange for noget. For det er jo netop dér, i usikkerhedens og tvivlens område, at man bliver tvunget til at tænke sig om og tage stilling til ting. Noget, der forhåbentlig vil gøre dig stærkere og øge din selvtillid, fordi du opdager, at du faktisk turde at gøre det. Apropos selvtillid, så er det stærkt af jer at tage en EUX Business. Det er sejt af jer at turde at gå mod strømmen i forhold til alle dem, der går på tre årige gymnasieretninger. I er godt på vej og et væld af muligheder er åbne for jer i tiden, der kommer. Jeg håber og tror, at I har fået en god ballast med jer her fra skolen. Et godt mix af både dannelse og uddannelse, sådan at I kan håndtere livets mange forskellige situationer på bedst mulig måde."

Legater


Efter translokationstalerne bød programmet på overrækkelser af eksamensbeviser til alle elever inden der var festligt farvel med champagne og kransekage og fotografering. Men der var også uddeling af legater fra det lokale erhvervsliv - Tak til Henning Jensen Køge A/S, Dan Group Alarm, CRAMO Adapter og Deloitte for at støtte op om vores studenter. Det betyder alverden.

Michelle fik legat af Henning Jensen El
Michelle fik legat af henning Jensen EL.
Emma fik legat af Dan Group Alarm
Emma fik legat af Dan Group Alarm
Mille fik legat af Adapteo
Mille fik legat af Adapteo
Lizette fik legat af Deloitte
Lizette fik legat af Deloitte

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.