Nyuddannet kontorelev
#EUX Business

Et alsidigt arbejde trak i Laura

Af: Karina Anée Købke

Vi ønsker et stort tillykke til Laura Schmidt, der blev færdig som kontorassistent med speciale i administration fra Køge Handelsskole. Laura valgte kontoruddannelsen fordi man her får en bred indsigt i virksomheder - og kan arbejde i mange forskellige afdelinger.

Laura er kun 21 år og godt på vej til en alsidig karriere. Grundstenen er nu lagt, og drømmen er at suge en masse viden til sig og prøve kræfter med uddannelsens forskelligartede muligheder i en virksomhed.

Lauras læretid har været hos Scanbur, hvor hun nu også er blevet fastansat,
og hvor hun er super glad for de mange alsidige opgaver, hun løser hver dag.

Laura - til venstre - fik fejrings-blomster af hendes veninde

Laura valgte at starte på kontoruddannelsen lige efter gymnasiet. Hun var først meget i tvivl om sin fremtidige vej. Men så gennemgik hun sammen med sin mor jobannoncer for at finde inspiration - og det var her, kontoruddannelsen fangede hendes opmærksomhed.

“Uddannelsen er fantastisk, fordi man får en bred viden om mange forskellige områder i en virksomhed. Man kommer hele vejen rundt om kontorarbejdet og lærer, hvordan en virksomhed fungerer som helhed. Den giver indsigt i alt det, der ligger bag virksomhedens drift, og åbner døre til opgaver i mange forskellige afdelinger på virksomheder."

Der blev uddelt fortjente kram

Godt gået, Laura. Også stort tillykke til vores andre kontorassistenter, der er blevet færdige med deres kontoruddannelse disse dage.

Læs også...