Besøgsdag på Køge Handelsskole

Af: Karina Anée Købke

I tvivl om dit uddannelsesvalg? Køge Handelsskole slår dørene op og inviterer til besøgsdag den 8. februar 2024 mellem kl. 16:00-18:00.

For mange unge mennesker er det snart tid til at vælge næste skridt efter grundskolen. Det er en stor beslutning, og man kan godt være i tvivl om sit valg - lige til det sidste. Derfor holder vi besøgsdag på Køge Handelsskole den 8. februar 2024 mellem kl. 16:00 – 18:00 på Uddannelsesvej 20, 4600 Køge.

Til Besøgsdag vil vores elever tage godt imod dig og give guidede rundture på skolen. De vil samtidig fortælle om studielivet, fagene, undervisningen - og i det hele taget hvordan det er at være elev her på Køge Handelsskole.

 Vores studievejledere står også klar til at besvare dine spørgsmål, vejlede dig personligt, og eventuelt assistere med tilmeldingsprocessen.

 ”Vi håber, at Besøgsdagen kan være en hjælp til de unge mennesker, der stadig er i tvivl om, hvilken uddannelsesvej de skal gå,” siger Stig Johansen, direktør på Køge Handelsskole.

Businessuddannelser
På Køge Handelsskole tilbyder vi uddannelserne Handelsgymnasiet HHX, EUX Business, og EUD Business. Alle uddannelser med et stærkt fokus på business, handel og erhvervsliv.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål før besøgsdagen? Du kan altid kontakte os på studie@khs.dk eller ringe til os på 56670400. Så hjælper vi dig godt videre.


Vi ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at træffe et velinformeret valg om din fremtidige uddannelse.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.