En masse unge var forbi til Åbent Hus

Af: Karina Anée Købke

Der blev givet inspiration til uddannelsesvalget, da der var åbent hus på Køge Handelsskole. Det var et tilløbsstykke – lige under 300 unge og deres forældre var forbi skolen for at blive klogere på uddannelsesmulighederne, da skolen slog dørene op og bød indenfor den 18. januar 2024.

Køge Handelsskoles elever bød velkommen til de mange mennesker, der lagde vejen forbi Køge Handelsskole for at blive inspireret til det svære uddannelsesvalg. Der var stor interesse for at høre om uddannelserne på Køge Handelsskole. Eleverne var på scenen og fortalte om deres uddannelser og valg.

Clara og Tobias går på KHS. De var på scenen for at fortælle om skolen og deres uddannelsesvalg.

”Det var sjovt at fortælle andre unge om vores valg og overvejelser,” fortæller Clara og Tobias, der var på scenen for at fortælle om deres uddannelsestanker.

Efterfølgende blev der fortalt mere om uddannelserne rundt om på skolen.

Oplæg om uddannelserne

”Det er altid en særlig dag, når vi byder velkommen til en masse interesserede unge mennesker og deres forældre. Jeg er særligt stolt af vores elever, Tobias og Clara, der var på scenen for at fortælle om deres uddannelsesvalg; hvordan de traf valget og hvordan det fagligt og socialt er at gå her på skolen. Det er dem, der bedst kender til de tanker, andre unge kan have, når de skal vælge uddannelse. At høre om forskellige uddannelser i øjenhøjde tror jeg, kan hjælpe andre unge i forhold til at træffe det rigtige uddannelsesvalg for dem,” siger Stig Johansen, direktør på KHS.

Direktør Stig Johansen bød varmt velkommen

Besøg os

Tak for besøget til alle jer, der var forbi vores skole. Og hvis I ikke nåede forbi, så inviterer vi til Besøgsdag den 8. februar 2024.

Elever var klar til at vise rundt på skolen
Spørgsmål til studievejlederne

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.