Åbent hus 9. november

Åbent hus 9. november 2024

Af: Karina Anée Købke

Kom til Åbent Hus på Køge Handelsskole og oplev den særlige stemning, der er her hos os.

Skal du snart vælge uddannelse efter grundskolen? Så er Åbent Hus på Køge Handelsskole en oplagt mulighed for at finde ud af, om vi er det rigtige valg for dig. Hos os på Køge Handelsskole kan du vælge mellem tre uddannelser; alle med et stærkt business-fokus. Og til Åbent Hus kan du høre meget mere om disse uddannelser Handelsgymnasiet HHX, EUX Business og EUD Business.

Til Åbent Hus får du mulighed for at møde vores søde elever, lærere og studievejledere. Du kan stille spørgsmål om studielivet, undervisningen, rejsemulighederne og meget mere. Vores elever giver dig også en guidet tur på skolen, hvor du kan mærke stemningen og opleve, hvad der gør Køge Handelsskole særlig.

“Vi åbner dørene tre gange om året, fordi det giver de unge en helt unik mulighed for at få en fornemmelse for uddannelserne her hos os. Det at opleve stemningen, møde vores elever og få indblik i hverdagen på skolen gør deres vigtige valg af uddannelse lettere for dem. Når de mærker, hvordan det er at gå her, skaber det en tryghed i deres beslutning. Derfor glæder vi os altid til at invitere både de unge og deres forældre indenfor, så de kan opleve, hvad vi kan tilbyde,” fortæller Stig Johansen, direktør på Køge Handelsskole.

Praktisk info:

  • Ingen tilmelding nødvendig – bare mød op i tidsrummet 10:00 - 13:00 lørdag den 9. november 2024

  • Gratis parkering på dagen

  • Besøg også vores naboskole EUC Sjælland, der holder Åbent hus samme dag og tid - læs mere på www.eucsj.dk

Vi ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at tage det næste skridt i din uddannelsesrejse.

Læs også...