Tak for besøget

Af: Karina Anée Købke

Overvældende mange besøgte Køge Handelsskole, da skolen åbnede dørene til en uformel Besøgsaften - 300 mennesker kom forbi. Vores elever viste rundt på skolen, og svarede på spørgsmål sammen med studievejlederne.

Nuværende elever på Køge Handelsskole viste deres skole frem

”Det var virkelig sjovt, at vise vores skole frem for alle de elever, der kom forbi. Det var fedt at være med til at fortælle dem om vores sted, som vi jo synes er det fedeste, fordi der er god stemning, lærerne er personlige, her er plads til alle, og en virkelig cosy stemning,” fortæller Karoline fra 2.g på Køge Handelsskole.

Skolen har tidligere holdt Virtuelt Åbent hus, hvor eleverne også viste rundt og fortalte om hverdagen på skolen. Besøgsdagen gav interesserede muligheden for at opleve skolen med egne øjne:

“Det var dejligt, at vi igen kunne åbne dørene til interesserede elever og deres familier, så de også kunne opleve skolen fysisk. Jeg er stolt af vores elever, der guidede vores besøgende rundt, og virkelig engagerer sig i rollen som værter, og tager godt imod besøgende. Det er dem, der kender alt til livet på skolen, og bedst kan sætte sig i de kommende elevers sted,” siger skolens direktør Stig Johansen.

Husk - du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vores  studievejledere er klar til at svare på studie@khs.dk.

Læs også...