Stig Johansen er glad for den fremgang, der er på Køge Handelsskole

Rekordoptag: Stor fremgang på Køge Handelsskole

Af: Karina Anée Købke

Der er glæde at spore på Køge Handelsskole, for skolens uddannelser er igen i år et hit blandt de unge uddannelsessøgende. Skolen har oplevet en markant stigning i interessen for særligt Handelsgymnasiet HHX og EUX Business og melder om et rekordoptag - for andet år i træk.

Køge Handelsskole oplever igen rekordstor søgning til både Handelsgymnasiet HHX og EUX Business efter ansøgningsfristen til årets ungdomsuddannelser den 1. marts. Det samlede optag på KHS stiger med 6,5 procent i forhold til 2023. Handelsskolens uddannelserne har vist sig at være yderst populære blandt de unge, med en rekordhøj mængde af ansøgninger. Dette har resulteret i, at skolens EUX Business uddannelse vokser med en klasse, og Handelsgymnasiet HHX udvider fra 12 til 14 klasser.

Skolens direktør, Stig Johansen, udtrykker stor tilfredshed med udviklingen:

"Vi er både ydmyge, beærede og stolte over, at så mange viser interesse for og vælger at tage deres ungdomsuddannelse på Køge Handelsskole. Vi på KHS ser med stor glæde frem til at byde 520 nye elever velkommen efter sommerferien," siger Stig Johansen.

Plads til alle ansøgere
Skolen ser frem til at åbne dørene for alle de nye elever til august. Indtil nu har skolen kapacitet til at imødekomme alle ansøgninger, og det glæder Stig Johansen, at alle får deres drømmeuddannelse opfyldt:

"Vi glæder os til at byde varmt velkommen til så mange nye elever efter sommerferien," lyder det fra Stig Johansen.

Stig Johansen fremhæver også, at der stadig er mulighed for at starte på uddannelserne EUD Business og EUX Business, da uddannelserne har løbende optag frem til studiestarten den 12. august 2024.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.