Rejs ud i studietiden

Af: Karina Anée Købke

Barcelona, New York, Malta, Hamborg, Edinburgh. Det er blot nogle af de lande, som elever fra Køge Handelsskole rejser til, når de oplever andre kulturer og samarbejder med ligesindede elever på tværs af landegrænser.

14 klasser har her i foråret udforsket og oplevet verden på studieture, ligesom over 100 elever rejser ud på anderledes projektrejser, støttet af EU-programmet Erasmus+.

”Sejl væk fra den sikre havn. Udforsk. Drøm. Opdag,” lød ordene fra den amerikanske forfatter Mark Twain. Det er lige præcis, hvad eleverne gør, når de tager af sted med klassekammeraterne og deres undervisere for at bruge andre sprog end deres modersmål og for at lære ’live’ med alle sanser.

Kontraster

For nylig fik Eleverne fra EUX Business oplevet store kontraster mellem rig og fattig, da de var på studietur til New York. Andre elever fra Sport og Event Management-linjen oplevede en uge fyldt med alle tænkelige sportsgrene, da deres studietur gik til Club La Santa. Mens andre elever har udforsket Malaga, for at hjælpe lokale virksomheder sammen med elever fra Holland og Spanien.

Rejse er = dannelse

Et udvidet view på verden er og bliver en vigtig del af dét, at gå i skole hos os.

Copenhagen Cartel underviser elever fra HHX i bæredygtig innovation

En af ’Løvens hule’ virksomhederne, Copenhagen Cartel, besøgte innovations-eleverne på HHX.


Virkeligheden ind i undervisningen

Partnerskab med lokale virksomheder giver en ny dimension til undervisningen på HHX.

Matchmaking mellem elever og virksomheder

Både elever og virksomheder fik gjort sig attraktive overfor hinanden til Job- og karrieredag.

Læs også...