Nye undervisningsmetoder i internationalt samarbejde

Af: Karina Anée Købke

Køge Handelsskole står bag koordineringen af et internationalt samarbejde om udvikling af voksenuddannelser i EU-lande under ERASMUS+. Fem europæiske lande - Danmark, Italien, Belgien, Spanien og Ungarn – bidrager til projektet. Det grundlæggende mål for samarbejdet er at skabe intellektuelle output til gavn for voksenuddannelser i alle EU-lande.

Irina Grauengaard og Finn Arvid Olsson fra Køge Handdelsskole er koordinatorer for projektet "Financial Literacy Trainings for "Outside the Labour Force" Adults". De deltog i august i et uddannelsesarrangement i Ungarn, hvor elementerne, rammerne og en arbejdsplan mellem partnerne for Intellectual Output 1 - "Livsfærdigheder og finansiel læsefærdighedstræning med nye undervisningsmetoder", blev aftalt.

Hovedformålet er at gøre uddannelse i finansiel forståelse effektiv og engagerende, og at strukturere uddannelsesmodellens læringsmål. Næste tværnationale projektmøde afholdes i Belgien i november, hvor den planlagte form for onlineplatform og mulighederne for at tilpasse den til læseplanen vil blive præsenteret.

Læs også...