Matchmaking

Af: Karina Anée Købke

Mere end 250 elever fra uddannelserne EUD Business og EUX Business blev inspireret til deres kommende læreplads og fremtidige karrieremuligheder til den årlige Job- og Karrieredag.

Både elever og virksomheder fik gjort sig attraktive overfor hinanden til den årligt tilbagevendende Job- og karrieredag på Køge Handelsskole. Her var fokus på at skabe det rigtige match mellem eleverne på Køge Handelsskole og de virksomheder, der var mødt op for at fortælle om mulighederne, samt hvordan det er at være elev hos netop dem. Herefter var der netværk på programmet, hvor eleverne var rundt og møde virksomhederne på deres stand til en job- og karrieresnak.

Køge Handelsskole holder Job- og karrieremesse hvert år for at sætte elever og virksomheder sammen.

”For hvordan finder man den rette elev? Og hvordan finder man den rigtige læreplads? Det er dét, vores Job- og karrieredag kan hjælpe med. Og det var en stor succes, der blev indgået flere aftaler elever og virksomheder imellem. Virksomhederne gav vores elever virkelig god viden og indsigt i de mange forskellige muligheder for at gøre karriere hos dem,” fastslår Peernille Buus, der er lærepladskonsulent på Køge Handelsskole.

Peernille Buus er glad for dagen, da det er vigtigt at matche elev og virksomhed; både for elev, virksomhed og Danmark.

”Mange virksomheder mangler arbejdskraft og det er også en gevinst for dem, at kunne forme deres kommende medarbejdere. Vi hjælper naturligvis også med alt det administrative, når der skal udfyldes en uddannelsesaftale,” fortæller Peernille Buus, og tilføjer, at virksomheder altid er velkomne til at ringe til hende på 2264 9482 eller skrive til pebu@khs.dk, hvis de mangler en elev.

Tak til virksomhederne Jysk, HK, Coop, Danica Pension, YouSee ,XL Byg Køge, Føtex, Rigspolitiet, Køge Kommune, Matas, ABC Catering (AB Catering), Køge Handelsskole, Dp Rengøring, Nomeco, DSB og DSV,

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.