Køge Handelsgymnasium bygger bro med CBS

Af: Karina Anée Købke

Køge Handelsgymnasium er et af ti gymnasier i Danmark, der leverede flest studerende til Copenhagen Business School i 2020. En succes, der ifølge underviserne også skyldes et særligt tilrettelagt brobygningsbesøg på CBS for skolens kommende studenter.

CBS er ikke kun for Nordsjællandske studerende med høje snit, som skrevet i en artikel fra Berlingske i sommer*.

”Mange af vores studerende sætter kurs mod CBS efter endt tid hos os, og det er vi stolte af. Vi tror, at det har stor betydning, at vi hvert år besøger CBS, hvor vi sammen med vores kommende studenter og bruger en hel dag på at indsnuse atmosfæren og møde tidligere elever fra Køge Handelsgymnasium, som nu går på CBS samt underviserne på CBS”, fortæller Nicoline Maibomm Nielsen og Hanne Viuff Bang, der begge underviser på Køge Handelsgymnasium.

I år var 60 kommende studenter fra Køge Handelsgymnasium med på turen til CBS, og dagens program bød på velkomst af studieleder Dorte Kronborg, matematikøvelser med ekstern lektor Kåre Madsen, oplæg om studiemiljø af mentor for 1. års studerende Lydia Frank, og slutteligt møde med de tidligere studenter fra Køge Handelsgymnasium og nuværende studerende på CBS.

(*Berlingske den 27. juni 2021)

Læs også...