Hurtigt ud i erhvervslivet

Af: Karina Anée Købke

Emma Grønborg Larsen valgte EUD Business, fordi hun gerne vil hurtigt ud og prøve kræfter med erhvervslivet i stedet for at bruge lang tid på at gå i skole.

”Jeg er ikke den bedste til at sidde stille på skolebænken, så det passer perfekt med de 20 ugers skoletid, som EUD Business har på grundforløb 2. De 20 uger er gået virkelig hurtigt, og selve skoleåret har ikke været hårdt, selv om jeg har en lille pige, som jeg også skal passe ved siden af,” siger Emma Grønborg Larsen.

Det er aldrig for sent

Emma vil klart råde andre til at springe ud i det, og tage en erhvervsuddannelse. Hun mener, det er virkelig givende at lære nyt senere i livet, fordi man har en anden tilgang til uddannelsen.

Allerede efter 1 år på EUD Business kommer eleverne videre i lære, og undervisningen og fagene ligger tæt på den virkelighed, som eleverne møder i deres læretid.

”Det har især været spændende at lære om regnskab, og at lave events, men også at designe og programmere en app om virus og antivirus. Lærerne har været gode til at hjælpe med opgaverne, og de er nemme at snakke med, hvis man er i tvivl om noget,” fortæller Emma.

Lærepladsen er i hus

Emma Grønborg Larsen skal nu 2 år i lære hos Louis Nielsen:

”Jeg glæder mig til at starte hos Louis Nielsen i Hundige, hvor jeg skal ekspedere kunder, tager sundhedsprøver, måle styrke og hjælpe med at finde det rette stel. Jeg valgte den branche, fordi jeg også lærer en masse om optiker- og brillebranchen,” slutter Emma Grønborg Larsen.

Læs mere om EUD Business.

Læs også...