EUX Business elever øver sprog i Granada
#EUX & EUD Business

Fuld fart på spanskundervisning og arbejde med spanske virksomheder

Af: Karina Anée Købke

Der er fuld fart på at øve de spanske gloser og med at bruge spansk i Granada hvor 12 elever fra EUX Business lige nu opholder sig. 

Som en del af spanskundervisningen på EUX kan man søge om at komme med på et 14 dages ophold i Spanien, hvor man rigtigt kan få øvet sit sprog. Man kan lære rigtigt meget sprog på skolen, men det er først når man kommer ud og skal bruge det 'i virkeligheden', at man virkelig bliver dygtig - og mere selvsikker, når man skal tale foran andre.

Ude hos en af virksomhederne

Som noget nyt tilbyder EUX Business spansk- og tyskeleverne at komme med til Spanien eller Tyskland for at få øvet deres sprogkundskaber endnu mere.

”Jeg er sikker på, at turen her vil medføre, at jeg står stærkere, hvis spansk bliver trukket ud til eksamen til sommer,” fortæller Silas fra forårsvarmen i Granada.

På vej til sprogskole

Der er fuld fart på oplevelserne i Granada. Allerede første dag stod den på besøg i Alhambra, ud at spise Tapas og derefter til et lokalopgør i Basketball. Mandag morgen opstart på sprogskolen og derefter ud at besøge de virksomheder som eleverne skal arbejde for hver eftermiddag i de 14 dage de er der.

Lørdag kommer eleverne hjem igen - en en masse ekstra sprogkundskaber i bagagen.

En af virksomhederne eleverne arbejder på

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.