Festlig fejring af de nye handelselever

Af: Karina Anée Købke

Der var god stemning og højtidelige taler, overrækkelse af eksamensbeviser, sang og glæde, da vores handelselever blev færdige den 22. juni 2023.

Skolens direktør Stig Johansen gav de nybagte handelselever et par ord med på deres vej videre:

”I er gode mennesker på grund af jeres karakter, ikke på grund af jeres karakterer. Det er den MÅDE, I er mennesker på, der viser hvem I er og definerer, hvor langt I når! HUSK: I er med til at definere den verden, I vil leve i. Hvis I ikke ved hvor I skal hen, så fører alle veje jo derhen. Og at fare vild er også en måde at lære at finde vej på. Én ting er sikkert: I får det liv, I har modet til at forfølge!”

De nye handelselever

Uddannelseschef Hans Severinsen talte også til eleverne:

”I er hele mennesker og arbejdsliv og privatliv smelter sammen i dagligdagen, og derfor håber jeg også, at det I har lært her på skolen, både har bidraget til at give jer noget faglig viden, men i lige så høj grad har medvirket til personlig udvikling, og at I har lært noget om jer selv, som I kan bruge i jeres privatliv og som privatperson."

Hans Severinsen holder tale

Legat
Efter talerne og overrækkelser af eksamensbeviser blev der uddelt legat fra Køge Handel på 1000 kr. til FrejaTorngaard – inden det var tid til et festligt farvel med champagne og kransekage og fotografering.

Freja fik legat fra Køge Handel

Læs også...