Engelsklærere på skolebænken i Irland

Af: Karina Anée Købke

Køge Handelsskole har stort fokus på at sende både elever og medarbejdere ud i verden. 8 engelsklærere fra HHX er netop hjemvendt fra et efteruddannelsesophold i Irland, ligesom over 60 elever kan se frem til forår i Europa.

På Køge Handelsskole fylder det internationale udsyn meget. Engelsklærerne var på et skræddersyet kursus, hvor de fx fik nye vinkler på irsk kultur, historie og samfundsforhold samt besøgte Trinity College. Og udvidet horisont og nye input sætter arbejdslivet i perspektiv.

”Det har været givende, og vi er glade for, at vi kan sende flere afsted sammen. Det giver en fælles forståelse og en enorm mulighed for faglig sparring. Og vi arbejder for, at så mange forskellige faggrupper på Køge Handelsskole som muligt rejser ud i Europa og får lignende oplevelser,” siger international koordinator Tina Biil Eriksen.

Vel hjemme igen er engelsklærerne nu fuld af nye idéer til konkrete undervisningsforløb og ikke mindst idéer til HHX’ernes store opgave SOP, der netop er skudt i gang på Køge Handelsgymnasium.

60 elever på vej ud i verden

Engelsklærernes kursus var arrangeret i samarbejde med skolens partner, Twin, i Dublin. Om et par måneder bliver det igen elevernes tur, når Køge Handelsskole sender cirka 60 HHX- og EUX-elever ud til forskellige destinationer i Europa med EU-programmet Erasmus+.

Læs også...