Åbent Hus på Køge Handelsskole

Af: Karina Anée Købke

Kom og oplev din uddannelsesfremtid. Skal du - eller dit barn - snart vælge næste skridt efter folkeskolen? Køge Handelsskole byder velkommen til Åbent Hus kl. 17:00 – 19:00 den 18. januar 2024. Kom forbi og få et indblik i ungdomsuddannelserne EUX Business, EUD Business og Handelsgymnasiet HHX.

Til Åbent Hus på Køge Handelsskole vil du møde elever, lærere, studievejledere og forskellige elevudvalg, så du kan få en god fornemmelse af fagene, undervisningsformen, hvad det særlige ved Køge Handelsskole er - og hvordan det er at være en del af fællesskabet på skolen.

”Vi glæder os til at invitere dig til åbent hus den 18. januar 2024. Vi ved, at du som ung står overfor et svært valg, når du skal vælge vejen videre efter grundskolen. Der er mange uddannelsesveje at gå, og hvilken er den rigtige for dig? Derfor er vores bedste råd til dig og dine forældre; kom og besøg os og mærk den særlige stemning, der er her på skolen. Få et indtryk af studiemiljøet og lærerne og snak med de elever, der allerede går her,” lyder rådet fra Stig Johansen, direktør på Køge Handelsskole.

Programmet til åbent hus
Programmet byder på velkomst i Caféen med velkomsttaler fra skolens direktør og vores elever. Dernæst vil der være oplæg om de forskellige uddannelsesretninger, hvor du kan vælge at høre om Handelsgymnasiet HHX, EUX Business eller EUD Business.

Herefter vil skolens elever give guidede rundvisninger, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til dem, vores studievejledere og lærere og høre mere om blandt andet fagene, arrangementer efter skoletid, studieture, forskellige udvalg og internationale muligheder - og om alt dét sociale, der også er en del af livet på Køge Handelsskole.

Lad dig inspirere
Det er en stor beslutning at vælge uddannelse, og der er mange muligheder. Åbent Hus er en af de bedste måder for dig, som kommende elev at få større indsigt i uddannelserne og en fornemmelse af, hvordan studielivet på Køge Handelsskole er.

Sæt kryds i din kalender den 18. januar 2024 kl. 17:00-19:00. Parkering er gratis, og du skal ikke tilmelde dig - blot møde op kl. 17:00, når Handelsskolens elever byder velkommen.

”Vi glæder os til at byde dig og dine forældre velkommen til Åbent Hus på Køge Handelsskole,” siger Stig Johansen.

Læs også...