• HHX /
  • Fremtidsmuligheder

Hvad kan du efter HHX?

Dine 3 år på HHX er en almen dannelse i nutiden, der er adgangsgivende til videregående uddannelser herhjemme og i udlandet. En studentereksamen fra HHX giver adgang til stort set alt.

Hvad kan du blive med en HHX?

En HHX-studentereksamen åbner op for, at du kan fortsætte dine studier på universiteter som CBS, KU, RUC, DTU - eller på universiteter ude i verden. Du kan også læse videre på professionshøjskoler, erhvervsakademier eller journalistuddannelser.

Det er de fag og niveauer, du vælger på studieretningen, der får indflydelse på, hvilke uddannelser du direkte kan optages på - med en studentereksamen fra HHX er det stort set de fleste. Du vil være en gevinst for de virksomheder, der ansætter dig – eller for de virksomheder, som du selv laver. 

Se hvad tidligere studenter har brugt deres HHX til

Fremtidsmuligheder

L𝗶𝗻𝗲 𝗗𝘂𝗲 𝗔𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝗲𝗻 𝗵𝗮𝗿 𝗮𝗹𝘁𝗶𝗱 𝗱𝗿ø𝗺𝘁 𝗼𝗺 𝗮𝘁 𝗮𝗿𝗯𝗲𝗷𝗱𝗲 𝗺𝗲𝗱 𝗺𝗲𝗻𝗻𝗲𝘀𝗸𝗲𝗿

Hun valgte at tage sin studentereksamen på Køge Handelsgymnasium, da hun gerne ville se verdens imens hun læste - og da fagene på HHX føltes som et bedre match for hende. I dag bor Line i Norge, hvor hun arbejder som sygeplejerske.

”HHX giver flere muligheder for fremtiden. Hvis jeg en dag vil noget andet end at arbejde som sygeplejerske, så kan jeg bruge min baggrund til at læse videre."

Fremtidsmuligheder

Tobias Thomas har ......

Pædagog, Jurist, HD, Finansøkonom, BA i international virksomhedskommunikation

Mie har taget finansøkonomuddannelsen, der har ledt til et drømmejob i Nykredit, hvor hun samtidig læser HD

Julie afslutter jurastudiet til sommer. Et studie, hun ikke ville have skænket en tanke, hvis hun ikke havde haft faget Erhvervsjura på HHX. Julies drøm er at arbejde i et ministerie.

Maria læser BA i International virksomhedskommunikation, og drømmer om at arbejde i et ministerium med social marketing og adfærdsændringer.

Rikke læser til pædagog, og hendes drøm er, om at arbejde i dagtilbud og hjælpe børn med at blive set.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager nyt fra os, vil det være fyldt med gode tips og information om vores forskellige uddannelser.