Oplev Køge Handelsskole

Kom på besøg og oplev hvorfor Køge Handelsskole er det rigtige valg

Vi åbner dørene til Åbent Hus og Besøgsdag hvert år i januar og i februar.

  • Næste Åbent hus er 16. januar 2025

  • Næste Besøgsdag er 6. februar 2025

For når det er tid til at vælge næste skridt efter grundskolen, er det rart at komme ud og mærke stemningen på skolen og opleve de uddannelser, du synes er interessante. Når vi åbner dørene, kan du tale med vores nuværende elever om deres valg og drømme, spørge ind til studiemiljøet, lektier, fag og lærere. Du kan møde lærerne og få råd og vejledning hos vores søde studievejlederteam - og du kan opleve de muligheder, du har for at rejse ud i verden, mens du tager din uddannelse.

Vi glæder os til at vise dig vores skole og dine uddannelsesmuligheder hos os!

Studielivet på Køge Handelsskole?

Se med, når vi tager pulsen på studielivet på KHS med en spontan vox-pop lavet af vores elever. Her deler de deres fremtidsdrømme og karriereambitioner.

Vores elever er der også til Åbent hus, hvor de vil vise dig rundt på skolen og fortælle om deres uddannelsesvalg og om studiemiljøet på skolen. - Det er en rar fornemmelse, at tale om uddannelsesvalget med andre, der selv har været i samme situation.

Handel, sprog og økonomi er den blå tråd gennem alle vores tre uddannelser

Vælg mellem uddannelserne:

Spørgsmål til dit uddannelsesvalg? Vores studievejledere kan rådgive og vejlede dig.

Besøg skolen 1:1

Hvis du af den ene eller anden grund IKKE har mulighed for at besøge skolen når vi holder Åbent Hus eller Besøgsdag så har du mulighed for at skrive til vores studievejleder og aftale et 1:1 besøg på skolen.