Læs EUD Student i San Diego

Er du student fra STX, HTX eller HF og overvejer et sabbatår i udlandet?

I samarbejde med Niels Brock kan vi tilbyde mulighed for at læse EUD Student (EUS) i San Diego i tre måneder. Det er en erhvervsuddannelse, som gør dig klar til en elevplads eller et arbejde i erhvervslivet. Der er afgang tre gange årligt.

 

Få en oplevelse for livet og oplev Californien som international student med masser af sociale aktiviteter og mulighed for at møde studerende fra hele verden

 • EUD (EUS)-forløbet kan bruges til din kvote-2 ansøgning
 • Få øvet dit business-engelsk
 • Få international erfaring og stå på egne ben i udlandet
 • Tag din SU med dig
 • Få mulighed for at opleve amerikansk kultur og friluftsliv

 Der er egenbetaling som inkluderer: Fly (tur/retur), tre måneders ophold, undervisning og en dansk lærer, der hjælper dig med at komme på plads.

 

UNDERVISNING, EUS OG KVOTE 2

Undervisningen foregår på California International Business University (CIBU), som ligger i hjertet af San Diego. En erhvervsuddannelse for studenter (EUS) gør dig klar til en elevplads eller praktikplads inden for kontor, butik, handel eller event. Du får også international erfaring og kan forbedre dit business-engelsk, som er en fordel, hvis du senere søger læreplads og job i en international virksomhed.

Opholdet er pointgivende til en kvote 2-ansøgning, som kan bruges til at komme ind på dit drømmestudie.

Læs mere om CIBU universitetet

PRISEN

EUS i San Diego koster 27.200 kr.

Prisen inkluderer:

 • Rejseforsikring
 • Ophold på studiehotel i 13 uger
 • Fly t/r København-San Diego
 • Dansk lærer, der er med de første dage i San Diego for at sørge for, at alt går efter planen
 • Daglig undervisning på California International Business University med fag som virksomhedsøkonomi, it og afsætning
 • Undervisningen foregår i projektforløb og du bliver undervist af kvalificerede undervisere med baggrund som iværksættere

SU

Studiet i San Diego er SU-berettiget. Får du hjemmeboende SU og vil du søge om udeboende SU for perioden i USA, så kan du få hjælp til det.

 

STUDIEHOTEL

Du bliver indkvarteret på et studiehotel som hedder Vantiaggo, der ligger under fem minutters gang fra universitetet (se kortet nedenunder). Studiehotellet minder om et dansk kollegie, og ligger tæt på havnen i området Little Italy, der er en charmerende og sikker del af Downtown San Diego. Stedet har en 24 timers check- in/controlled access entry, gratis WiFi, fælles køkken og vaskefaciliteter samt rengøring af værelser. I alle værelser er der TV, mikrobølgeovn, service og bestik, køleskab og håndklæder. Der er selvfølgelig skrivebord, toilet og bad på alle værelser. Du skal regne med at dele værelse med en af samme køn.

Læs mere om studiehotellet Vantiaggo

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Adgangskrav til turen
Undervisningen foregår på engelsk sammen med andre studerende fra Danmark, men du skal kunne formulere dig godt på engelsk skriftligt og mundtligt (svarende til A/B niveau i engelsk). Alle der søger om at komme med på turen, vil blive indkaldt til en samtale på engelsk, hvor vi taler lidt om hvorfor du har valgt EUD (EUS) uddannelsen, og hvorfor du ønsker at komme med på turen. Dette gør vi for at sikre, at alle deltagerne på turen har de rette kvalifikationer til at få et godt ophold på universitetet i San Diego. Turen kan blive aflyst, såfremt vi har mindre end 25 tilmeldte elever til turen.

Krav til pas
Dit pas SKAL være gyldigt under hele opholdet, og også gerne 6 måneder efter opholdets varighed. Ifølge myndighederne i USA, skal pas udstedt efter den 26. oktober 2006 være biometriske. Et dansk pas, der er udstedt efter den 1. august 2006 er biometrisk.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte studievejleder Sus Løndal på e-mail SLH@khs.dk, hvis du har spørgsmål. For tilmelding kontakt Susanne Hald på SHA@khs.dk.

Du kan også læse mere om CIBU universitet på deres egen hjemmeside www.cibu.edu

Studiehåndbog  
Som deltager på EUD Student i San Diego er du indskrevet som elev hos os, men følger Niels Brocks retningslinjer, som du kan studere i studiehåndbogen for Niels Brock International San Diego. Læs mere her.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende uddannelsen, så skal du kontakte Sus. 

Har du spørgsmål til tilmelding, så skal du kontakte Susanne.

Næste afgang til 13 ugers studierejse til San Diego:

- ikke planlagt endnu