Om Oplæringscentret Køge

Oplæringscentret Køge er en oplæringsvirksomhed, der arbejder efter en handelsvirksomheds principper i et lukket netværk. Oplæringscentret Køge er indrettet som et nutidigt kontorlandskab og indeholder tre virksomheder, der alle har en indkøbs–, salgs– og økonomiafdeling.

Derudover har husets funktioner, så man som kontorelev kan komme til at arbejde i relevante afdelinger. Vi uddanner kontorlever med speciale i Administration og Økonomi. I Oplæringscentret Køge får kontoreleven med andre ord en uddannelse, der er på niveau med den uddannelse, man får i en almindelig virksomhed.

Vores instruktører
Vores instruktører har en bred faglig erfaring inden for deres specialer så som: Økonomi, salg, logistik, marketing, HR eller indkøb.

Vores administrative personale
Vores administrationspersonale sidder med elevregistrering og daglige registreringer af protokol, transportgodtgørelse, mødereferater, opdatering i diverse systemer samt diverse ad hoc opgaver.

Vores lærepladskonsulent
Vores lærepladskonsulent hjælper vores kontorelever med at finde elevpladser, og hjælper dem med at tilrette ansøgninger.

Hans Severinsen

Uddannelseschef

E-mail: hs@khs.dk

Tlf: 41315568

Vicky Dong Jensen

Studiecenterchef

E-mail: vdj@khs.dk

Tlf: 91346699

Cristina Ploug

Uddannelsessekretær

E-mail: cpl@khs.dk

Tlf: 91346747

Pernille Røn Bærensen

Instruktør og uddannelsesansvarlig

E-mail: prb@khs.dk

Tlf: 9134 6623

Merete Lundstrøm Roed

Instruktør og uddannelsesansvarlig

E-mail: melr@khs.dk